Under Pressure Band Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 Daniele gottardo contest - George kam :) τα παντα σεβαστα και αποδεκτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 Daniele gottardo contest - George kam :) τα παντα σεβαστα και αποδεκτα... Όμορφα! Μου αρέσει η ακρίβεια που έχεις στο bending. Για την τεχνική ας μη μιλήσω, άψογος. Cheers! www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Under Pressure Band Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 Όμορφα! Μου αρέσει η ακρίβεια που έχεις στο bending. Για την τεχνική ας μη μιλήσω, άψογος. Cheers! ευχαριστουμε παρα πολυ φιλε μου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
z43k0 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 Μου αρέσουν πολύ οι γρήγορες φράσεις σου και τα bends. Δεν μ' άρεσε ο ήχος (αλλά έχει να κάνει με τον εξοπλισμό), στις mid tempo (...αργές εν προκειμένω) φράσεις θα σου πρότεινα να δώσεις λίγο περισσότερο χρώμα με hammer on / pull ofs, blues σηκώματα 1/4. Δύο λέξεις: Andy Timmons (αυτόν ιδεατά θα προσέγγιζες με τον συνδυασμό γρήγορων φράσεων + blues bends). Anyway αυτή είναι η δικιά μου οπτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Under Pressure Band Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 Μου αρέσουν πολύ οι γρήγορες φράσεις σου και τα bends. Δεν μ' άρεσε ο ήχος (αλλά έχει να κάνει με τον εξοπλισμό), στις mid tempo (...αργές εν προκειμένω) φράσεις θα σου πρότεινα να δώσεις λίγο περισσότερο χρώμα με hammer on / pull ofs, blues σηκώματα 1/4. Δύο λέξεις: Andy Timmons (αυτόν ιδεατά θα προσέγγιζες με τον συνδυασμό γρήγορων φράσεων + blues bends). Anyway αυτή είναι η δικιά μου οπτική. Eυχαριστουμε πολυ φιλε.Θα τσεκαρω την προσεγγιση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 Θα τσεκαρω την προσεγγιση σου. Καλά εσύ ο μπασίστας δεν είσαι; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Under Pressure Band Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 Καλά εσύ ο μπασίστας δεν είσαι; ειναι ο λογαριασμος Under Pressure Band .τον χειριζομαστε και οι 2 επειδη ειμαστε και κολλιτοι.οχι ο ιδιος ειμαι τωρα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Ποιός είναι πάλι ο Ντανιέλλε Γκοτάρδο; Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Ποιός είναι πάλι ο Ντανιέλλε Γκοτάρδο; δεξι μπακ της OSASUNA ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 δεξι μπακ της OSASUNA ;) Αντωναρε εγραψες....χαχαχα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Παλι τα ιδια θα εχουμε....γυρος δευτερος....εμπρος μαρς. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση