Προς το περιεχόμενο

Gibson Replica upgrade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

επειδη ως τραγουδιστης πρεπει να εχω και κατι που τραβαει το ματι

Aς φορούσες μια μπλούζα bullseye ή ένα καπέλο με φτερά για να τραβάει το μάτι ;D, γιατί να

πάρεις τόσο κακόγουστη κιθάρα? Αν είσαι τραγουδιστής την φάτσα σου θα κοιτάνε, όχι την κιθάρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω αγαπητε metal mike.πρωτον παιδες το ξερω οτι ειναι ευκολο να λεμε αλλα οταν ερχεται η στιγμη της πληρωμης ολα δυσκολευουν και ειδικα οταν μιλαμε για gibson.δευτερον η bullseye σε πολλους ως γουστο μπορει να μην αρεσει αλλα ειναι απο τις πιο αναγνωρισιμες και χαρακτηριστικες κιθαρες και σε καμια περιπτωση κατ'εμε δεν ειναι ασχημη.την κιθαρα την αγορασα για ρυθμικα και μονο.ξερω οτι ποτε δεν θα βγαλει ενα ηχο του 10 ουτε θα βγαλει καλα καθαρα αλλα για αυτα εχουμε τον πρωτο κιθαρα με musicman.παιζουμε ροκ διασκευες.οσο αφορα τωρα το τι τραβαει το ματι δυστυχως στην ελλαδα το τελευταιο πραγμα που προσεχουν σε ενα τραγουδιστη ειναι η φωνη και μετρανε τα παντα αν και δεν κοιταζω να βγαλω το ψωμι μου απο την κιθαρα η τις εντυπωσεις.

το θεμα ειναι τι χρειαζεται ο καθενας εκεινη την στιγμη.το να επαιρνα (ενω χρειαζομουν αμεσα μια κιθαρα) μια gibson ανω των 1.400 ευρω ειναι σαν να αγοραζε καποιος μια takamine martin αναλογης αξιας για να παιξει ζειμπεκικα σε ταβερνα. (δεν το λεω με ακη εννοια εμενα προσωπικα μου αρεσει και η ΚΑΛΗ λαικη μουσικη απλα θελω να τονισω οτιπερα απο το value for money υπαρχει και το value for work)

Ωραία τα λές...αλλά θα μπορούσες να πάρεις μία Epiphone bullseye

http://www.google.com/products/catalog?client=safari&rls=en&q=Epiphone+bullseye&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&cid=469516043240642690&sa=X&ei=TATJTdq7D83tOfHz8MwH&ved=0CC0Q8wIwAg#ps-sellers

που ΚΑΙ λιγότερα θα έπρεπε να αλλάξεις ΚΑΙ θα μπορούσες να τη πουλήσεις κάποια στιγμή...αλλά δεν γράφει Γίπσον βλέπεις ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

σιγουρα δεν γραφει gibson (θα μου πεις γιατι εσυ εχεις gibson??σχιστοματα ειναι)

παρολαυτα  η κιθαρα μου πηγε κανα 300αρι και με την αναβαθμιση λαου λαου θα παει περιπου κανα 400 μαξ 500.η epiphone στοιχιζει 600 με τους passive emg αρα και αυτη με τα upgrades θα πηγαινε κανα 800.μιλαμε για 300 διαφορα.τα οποια θα μπορουσαν να ειναι απολεφτα ενισχυτη,πεταλιων κλπ εως διακοπων η οικονομιες

θα μου πεις γιατι εσυ εχεις gibson??

Eμένα λές? Ναι έχω και μία τέτοια... ;D

η epiphone στοιχιζει 600 με τους passive emg αρα και αυτη με τα upgrades θα πηγαινε κανα 800.

Δές το link που σου έστειλα ;)...καλά μην ψάξουμε και στο ebay τώρα...δεν παίζουν τα νούμερα που λές...Τεσπα...δικιά σου είναι κάνε ότι θέλεις...Πάντως να ξέρεις ότι και από το Guitar fetish κινέζικα parts θα πάρεις...Άρα για ποιά αναβάθμιση μιλάμε?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Αααααααχ καλό μου παιδί...ότι αλλαγές και να κάνεις στην εν λόγω κινεζοlespaul θα παραμείνει ....κινέζα με τον ανάλογο ηχο...και...υπόψην οτι σε live καταστάσεις ο κακός ήχος υπερισχύει του καλού.

Εαν είναι για διακοσμητικούς λόγους...πάμε πάσο!

Εαν πάλι επιμένεις να παιδευτείς για να δείς μέχρι ποιό σημείο μπορείς να κάνεις τον μάστορα....χαλάλι σου...απλώς σκέφτομαι ότι θα πληρώσεις:

κανα 160αρι για μαγνήτες (είναι και δύο τρομάρα τους) προτείνω Seth lovers

κανα 80άρι για γέφυρα της προκοπής (μπας και αυγατέψει το ρημαδοsustain που γιαυτό άλλωστε όλοι μας πασχίζουμε)

κανα 80άρι για κλειδιά (βοηθούν στο ρημαδοsustain)

να μην πάρεις και κανα σωστό ποτενσιόμετρο (άντε τυχερούλη αυτά είναι φτηνά) 4*8€=32

επιλογέα θέσης μαγνήτη και έξοδο jack άλλο ενα 30άρακι

Σούμα: 382€ και κάτι ψηλά δεξιά αριστερά που πάντα προκύπτουν (καλωδιάκια) καθώς και 10 ευρώ σε μπύρες που θα καταναλώσεις δουλεύοντας στο project....= +400€

και 300 που ήδη έδωσες στον κινέζο (που τα χαίρεται τώρα με τις παλακίδες του)

700€

και θα εξακολουθήσει να είναι μαιμού....βέβαια πολλοί θα την δούν...αλλά λίγοι θα την καταλάβουν...αλλά εσύ θα γνωρίζεις οτι είναι μαιμού και σίγουρα αυτό θα σε χαλάει!!!

και απο sustain θα έχεις περίπου το 1/35 της φθηνότερης γνήσιας Gibson ....που σημειωτέον υπάρχουν στην παραπάνω τιμή κατι τεφαρίκια Studio μοντέλα (που είναι θεωρητικά τα χειρότερα της GIBSON

για ξανασκέψου τον κόπο, το χρήμα και το αβέβαιο αποτέλεσμα και ξεκίνα αποταμίευση...

μπας και αυγατέψει το ρημαδοsustain που γιαυτό άλλωστε όλοι μας πασχίζουμε

ΓΙΑΤΙ πασχιζετε?

Βιολι παιζετε? ;D

ή σας τελειωσαν τα λεφτα και δεν εχετε ενισχυτη & εφε της προκοπης? ;D

και απο sustain θα έχεις περίπου το 1/35 της φθηνότερης γνήσιας Gibson

τα παραλες ,εγω το μετρησα και ειναι το 1/26...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου