MousikoFagos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Καλησπέρα σας, Σκέφτομαι να αγοράσω μια ηλεκτρική από 1000-1200 ευρώ. Κυρίως προορίζομαι για Gibson. Παίζω κυρίως Metal και Rock. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Να πάρω και κανένα πεταλάκι; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Sg standard http://www.thomann.de/gr/gibson_sgstd.htm ή Les Paul standard μεταχειρισμένη ~1200ευρώ Αλλά να ξέρεις οτι το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει ο ενισχυτής οπότε αν δεν εχεις καλό δε θα πετύχεις το αποτέλεσμα που θες. Και μακριά απο les paul studio.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MousikoFagos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Ενισχυτή έχω τον behringer gmx210 να τον πουλήσω; Σκέφτομαι τον Line 6 Spider IV 75. Αλλά κυρίως η κιθάρα με απασχολεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 μήπως πας να δώσεις ΠΑΡΑ πολλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MousikoFagos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Πάρα πολλά; Αφού τα 'χω γιατί να μη τσιμπήσω μια κιθαρίτσα; 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 δεν θα σου πω τι θα κάνεις με τα λεφτά σου... αλλά βλέπω πως είσαι λίγο αρχάριος και σκοπεύεις να ακουμπήσεις ένα τεράστιο ποσό για αγορά κιθάρας.... αν δεν σου λείπουν από αλλού τότε go for it! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MousikoFagos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Νταξει δεν είμαι και τελείως αρχάριος απλά δε μπορώ να επιλέξω :P Είμαι μεταξύ Gibson και Jackson! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Οτι και να επιλέξεις φίλε μου θα πάει δυστυχώς στράφι αν είναι να το κουμπώνεις στον behringer και στο line6. Μοιρασε καλύτερα το budget σου και χτυπα και εναν ενισχυτή της προκοπής για να βγάλεις ανθρωπινό ήχο. Εκτος αν δε σε ενδιαφέρει το θέμα του ήχου αλλα μόνο πόσο ωραία θα φαίνεται η κιθάρα. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MousikoFagos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Δηλαδή να κινηθώ προς Marshall? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Δηλαδή να κινηθώ προς Marshall? :) αυτό από που το απέσταξες? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση