Satanas Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Επειδη παρακολουθω αρκετα φορουμ εχω να σημειωσω πως εχει ν'ακουστει ΠΟΛΥ καιρο κατι σχετικα με τους Bugera... Και για να λεμε τα συκα συκα,εχω διαβασει αρκετες περιπτωσεις mesa boogie που αν και καινουργιοι εφτασαν με προβληματα στους κατοχους τους... Καθε ενισχυτης ΜΠΟΡΕΙ να βγαλει ζημια...Και που να δεις Marshall κτλ αλλα αυτοι δεν βγαινουν να μιλησουν για να μην πεσει η υποληψη τους Ουτε και η χωρα παρασκευης λεει κατι... Η visual sound στη Κινα φτιαχνει τα πιο ανθεκτικα και καλοφτιαγμενα πεταλια στο κοσμο... Για τους κατοχους bugera κατι: Μαγκες σχεδον ολοι οι bugera που εχω ακουσει δεν εχουν ρυθμισμενο bias... Καντε ενα κοπο και ρυθμιστε το με ενα βολτομετρο... ο ενισχυτης ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ...(αρη τελος το fizz) +10000000000000000000 και για το bias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Bαζεις το ενα pin μεσα στη τρυπα και το αλλο στο μεταλλο της εξωτερικης πλευρας... Για το ποσα βολτ πρεπει να ειναι κοιτα το μανουαλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδη παρακολουθω αρκετα φορουμ εχω να σημειωσω πως εχει ν'ακουστει ΠΟΛΥ καιρο κατι σχετικα με τους Bugera... Και για να λεμε τα συκα συκα,εχω διαβασει αρκετες περιπτωσεις mesa boogie που αν και καινουργιοι εφτασαν με προβληματα στους κατοχους τους... Καθε ενισχυτης ΜΠΟΡΕΙ να βγαλει ζημια... Ουτε και η χωρα παρασκευης λεει κατι... Η visual sound στη Κινα φτιαχνει τα πιο ανθεκτικα και καλοφτιαγμενα πεταλια στο κοσμο... Για τους κατοχους bugera κατι: Μαγκες σχεδον ολοι οι bugera που εχω ακουσει δεν εχουν ρυθμισμενο bias... Καντε ενα κοπο και ρυθμιστε το με ενα βολτομετρο... ο ενισχυτης ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ...(αρη τελος το fizz) να το παλι το Bias. στον 6262 πρεπει να ναι ενα ποτενσιομετρο πανω απ τα ηχεια. εχω βολτομετρο, πως θα τα ρυθμισω ομως? υπαρχει καποιος οδηγος? *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση