IraklisZS Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 τελικά με τον peavey combo 112 τι έγινε? ;D a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warchief Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 καλημερα κατ αρχην.τον ενυσχυτη για τι χρηση τον θες?live προβες η σπιτι? αν ειναι για σπιτι παρτον οπως εισαι μην σου πω για σπιτι να παρεις το κομπο και να ξεφωρτοθεις και την καμπινα http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht_1r_head.htm. για live ακομα και ο 20αρης δυσκολα. αλλιως τον peavey valve king και εισαι κομπλε ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 ...αλλιως τον Valve King και θα καταριεσαι την ωρα και την στιγμη που ακουσες την πρωτη νοτα Συμφωνώ απόλυτα. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 το peavey 6505 combo τον εχω στο νου μου αλλα σκεφτομαι οτι δεν θα ειναι και καμια τρελη εξελιξη σε σχεση με το τωρινο σεταπ.. Τωρα παιζω με την hd300 στον πιβι μου ο οποιος παλι 112 ειναι... Ηθελα σε 2χ12 να ακουσω πραγματικο ηχο να γουσταρω... τον ενυσχητη τον θελω για σπιτι και προβα κατα βαση και ισως και καποια λαιβ... προς το παρον δεν υπαρχει σχεδιο για κατι τετοιο αλλα που ξερεις... κατι θα γινει στην πορεια... Καλα συγνωμη τα 20 βατ του μπλακσταρ δεν φτανουν για λαιβ ? http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Μια χαρά φτάνουν τα 20 watt για τα πάντα. O 112 Bandit με τον 112 6505+ ουδεμία σχέση έχουν πέρα από το logo της εταιρίας. Αποψή μου είναι ότι δε χρειάζεσαι 2χ12 ούτε για το σπίτι ούτε για πρόβα ούτε για live. Τα πολλά ηχεία και τις μεγάλες εντάσεις τα χρειάζεσαι περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους και για μούρη. Για τον ίδιο λόγο που χρειάζεσαι πολλές κιθάρες. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PathosRey Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Πουλα μερικες απο τις 20 κιθαρες που εχεις και παρε εναν ενισχυτη για πραγματικους αντρες ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Πουλα μερικες απο τις 20 κιθαρες που εχεις και παρε εναν ενισχυτη για πραγματικους αντρες ;) Δεν γινεται να πουλησω αλλες... εχω μεινει μονο με 7... ποσο πια ? Δεν θα εχω κιθαρα να παιξω σε λιγο... :D Ενυσχητη για αντρες ? αρα πρεπει να παρω τον fireBALL ή powerBALL http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 ναι παε δύο εναν απο αριστερά, εναν απο δεξια ;D πωω εγώ δε θα άντεχα με τόσες κιθάρες. θέλω εναν ενισχυτη και μια κιθαρα.. τόσο καιρό είδα και έπαθα να πουλησω τα παραπανισια πράγματα :P πάντως οντως αν δωσεις καμια κιθάρα, θα πάρεις τον ενισχυτη που σου αρεσει a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 πάντως οντως αν δωσεις καμια κιθάρα, θα πάρεις τον ενισχυτη που σου αρεσει πρέπει πρώτα να τον βρει! φήμες λένε πως κρύβεται στις σπηλιές του Αφγανιστάν... :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PathosRey Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Καπου ειχε πιασει το ματι μου εναν Fireball στα 650 ευρα μεταχειρισμενο.Μπορεις να βρεις κανεν τετοιο αν ψαξεις ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση