Προς το περιεχόμενο

George Kam-θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην ηλεκτρική

Under Pressure Band

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν σε ενδιαφερει η αποψη μου μουσικα..ο drummer αρχικα αρκετα καλος ..αλλα θα προτιμουσα περισσοτερο groove στο παιξιμο του με τονισματα στις μποτες του.μπασσο αρκετο groove και απλο πραγμα που μαρεσει..κιθαριστας αδυναμος σε πεννα ..αρκετα καλη ''φρασεολογια''..θα θελα και συ να μου πεις τι πιστευεις γιαυτο το jam!

Αυτο που πιστευω για το συγκεκριμενο ειναι οτι ο κιθαριστας εκανε μουσικη...εκανε φρασουλες πολυ ομορφες με τονισμους οπως επρεπε εκμεταλευομενος αρμονια και ρυθμικα σχηματα και εβγαλε ηχο σε ενα κατεστραμενο marshall με μια squier καυσοξυλο...εμενα προσωπικα με κρατησε το παιξιμο του δεν εχασα ενδιαφερων και περασα 4 ευχαριστα λεπτα...

I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 89
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αυτο που πιστευω για το συγκεκριμενο ειναι οτι ο κιθαριστας εκανε μουσικη...εκανε φρασουλες πολυ ομορφες με τονισμους οπως επρεπε εκμεταλευομενος αρμονια και ρυθμικα σχηματα και εβγαλε ηχο σε ενα κατεστραμενο marshall με μια squier καυσοξυλο...εμενα προσωπικα με κρατησε το παιξιμο του δεν εχασα ενδιαφερων και περασα 4 ευχαριστα λεπτα...

Μην ξεχνας φιλε μου και τα προσωπικα γουστα του καθενος.Το στυλ του george ειναι να σκεφτεται φρασεις και να τις παιζει γρηγορα,και καποιες φορες πιο αργα.Ειναι προσωπικα στυλ παιξιματος αυτα.

Δεν ειναι θεμα γρηγορο η αργο...ειναι θεμα μουσικοτητας...αν ακουσεις Robert Fripp θα δεις οτι ο ανθρωπος ειναι εξωφρενικα ταχις...δεν αναλωνεται ομως μονο σε 16α...με το ποδι χτυπαει τριηχα τεταρτων και με το χερι παιζει πενταηχα....η μιξη των ρυθμικων αξιων και οι ξενες νοτες κανουν θαυματα...

I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!

• Administrator

Το θέμα ανακυκλώνεται αφού δεν λαμβάνετε υπ' όψη σας όσα έχουν γραφτεί και προσπαθείτε να περάσετε κάτι που ΕΣΕΙΣ έχετε σαν δεδομένο στο νου σας. Οπως το αυθαίρετο "θεωρείται..." που προφανώς ΔΕΝ θεωρείται, τουλάχιστον μεταξύ μουσικών.

Σίγουρα μπορεί να το θεωρείτε στην παρέα σας, όμως εδώ, πέρα από το απαράδεκτο σχόλιο του warwickplayer περι ζήλιας, (του οποίου και η άποψη δεν σημαίνει πως εκπροσωπεί και όσους άλλους έχουν γράψει) ο καθένας που απαντάει το κάνει με διάθεση να συμμετάσχει και να βοηθήσει και φυσικά όχι να μειώσει, αφού εξ ορισμού ΔΕΝ τίθεται θέμα σύγκρισης μουσικών.

Γράψατε εδώ για να πάρετε γνώμη από μουσικούς. Πήρατε αρκετές με κοινό περιεχόμενο. Διαφορετικά αν το κάνατε για προβολή, είναι ολοφάνερο πως γίνεται σε λάθος χώρο. Ας μη συνεχιστεί σε αυτή την βάση αγαπητέ μπασίστα της μπάντας. Ας μιλήσουμε για μουσική και όχι κονταρομαχίες.

Live and let Live.

Πολυ κακο για το τιποτα λεω εγω...

Παιζει καλα το παλικαρι...?

Μαλλον καλα παιζει ,δεν ακουσα λαθη και οντως παιζει...γρηγορα αλλα.... χεστηκε η φορας στο αλωνιον κατ'εμε.... ;D μια και δεν μου λεει τιποτα αυτο καθοτι οι...δικοι μου αγαπημενοι κιθαριστες που ΕΙΝΑΙ μεγαλα ταλεντα...αναγνωρισμενα απο ΟΛΟΥΣ..... ;D.... ΔΕΝ παιζουν ...τοσο γρηγορα... ;D ...αρα δεν το θεωρω αναγκαια συνθηκη για να χαρακτηριστει καποιος....ταλεντο....ειδικα το ...γρηγορο παιξιμο δεν ειναι θεμα...ταλεντου αλλα...ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ αρα θεωρητικα ΟΛΟΙ μπορουν,με εξασκηση,να το κανουν....(και οσοι οντως ενδιαφερονται να...τρεχουν...το κανουν)

Προσωπικα ακουω ΑΚΟΜΑ εναν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ γρηγορο κιθαριστα που εχει καλη τεχνικη και παιζει μια μουσικη που (εμενα τουλαχιστον) δεν μου λεει απολυτως τιποτα (εχει τοσες πολλες νοτες που....χανω την μελωδια... ;D)  απο αυτους που στην Ελλαδα (αλλα και στον κοσμο) ειναι a dime a dozen (sorry αλλα ετσι ειναι)....ΜΕΓΑΛΟ ταλεντο παντως δεν ακουω (ουτε καν για το ΕΙΔΟΣ αυτο της μουσικης)...μεγαλο ταλεντο θα ηταν αν...ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ τον VAI ή τον Satriani ή οποιονδηποτε τελος παντων αντιγραφει και φυσικα αν επαιζε κατι ΔΙΚΟ του  (το πλεον σημαντικο)

Κατα τα αλλα οντως παιζει ΠΟΛΥ καλα.....(αλλα ξαναλεω ...who gives a f..f...)  

Α,επισης μια μικρη συμβουλη.....ακομα και στην ...απιθανη περιπτωση που ..ειμαστε...ΜΕΓΑΛΑ ταλεντα......ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ...αφηνουμε τους ΑΛΛΟΥΣ να το πουν.....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Εγω να σου παραθεσω ενα παιδακι γνωστο μου που ειναι 16 χρονων (μιας και ειπες να σου βρουμε εναν στα 22) και το ποιο το βλεπω στα 22 του να φτιαχνει πολυ ωραιοτερα πραγματα απο τα σπριντ των 100 μετρων σε 8"......

Erik panagopoulos guitar improvising 5

Erik panagopoulos guitar improvising 4

τωρα με ΕΣΤΕΙΛΕΣ.....(χωρις πλακα)....

Φιλε superfunk το παιδακι του μιλας και σκυβει το κεφαλι..ουτε επαρση ουτε μουρη ουτε τιποτα...και στην Πατρα που μενουμε μη νομιζεις οτι εχουμε πηξει απο τετοιους....ειναι μοναδικος ο πιτσιρικας...οποτε θα μπορουσα να βαλω και εγω εναν τιτλο πιο βαρυγδουπο απο αυτον που μπηκε στο συγκεκριμενο θεμα που ανοιχθηκε και να τον παρουσιασω και....και....και....και....αλλα αυτη ειναι η διαφορα....ο καθενας ξερει τι ειναι και τι παιζει και δεν χρειαζεται προβολη....τον ανακαλυπτουν οι αλλοι.....και δεν το ξερει και ο ιδιος...μιας και δεν θα ηθελε να τον βαλω προς σχολιασμο.

Αυτα.

ουτε επαρση ουτε μουρη ουτε τιποτα...

συνηθως...ετσι ειναι οσοι εχουν πραγματικο ταλεντο...τι συνηθως δηλ.....ΠΑΝΤΑ......(οκ ο Mick Jagger & ο Malmsteen εξαιρουνται.... ;D)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Πολύ ωραίος ο Erik. Ωραίος ήχος και ωραίες φράσεις, άμα συνεχίσει έτσι θα πάει πολύ μπροστά.

PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου