notlrac Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Οπως το ειπες θεωρειται.. Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Under Pressure Band Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Οπως το ειπες θεωρειται.. θα το εκτιμουσα αν διευκρινιζες λιγο καλυτερα την παρατηρηση σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Συγνωμη για το ασαφες της απαντησης μου. Πλεον και εγω ειμαι μπερδεμενος το τι στο καλο σημαινει ταλαντουχος κιθαριστας. Οι πληθωρα αντιμετωπιζει τους γρηγορους παιχτες ως ταλαντουχους και πολλα υποσχομενους. Δυστυχως η ευτυχως δεν ανηκω σε αυτο το συνολο. ΘΑ θεωρησω λοιπον ταλαντουχο ενα παιδι που απο το παιξιμο του φαινεται οτι αντιλαμβανεται την κινηση της αρμονιας και μπορει να παιξει με της φωνες ακομα και αν παιζει 2 νοτες η 10δυο! Το να μου αραδιαζει κλιμακες δεν μου λεει κατι προσωπικα, ειναι δουλεια ειναι κοπος ειναι ωρες παιξιματος αλλα για μενα δεν εχουν μουσικοτητα, δεν μου δημιουργουν ενταση και λυση. Μακαρι το παιδι να ξεφυγει απο τη λουπα του γρηγορου παιξιματος και να προχωρησει. Edit: Κατι τελευταιο η τεχνικη πρεπει να αποτελει ενα ακομα οπλο εκφρασης μας και οχι την εκφραση μας. Ο Gurthie μπορει να παιζει γρηγορα αλλα εχει φτασει εκει επειδη ετσι θελει να εκφραστει και οχι γιατι θελει να παιζει γρηγορα! Ειναι λιγο λεπτη η εννοια ελπιζω να καταλαβαινετε. Αυτα :) Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Εχω μια απορια. Σε τι εξυπηρετει αυτη η ...διαφημηση; Παιδια που να παιζουν γρηγορα και καλα,τουλαχιστον εδω στο noiz ειναι πολλα. Μην αναφερω ονοματα και ξεχασω και κανενα.Βαζω και εμενα μεσα ( χαχαχαχαχαχαχαχα) ;D Αλλα..... Ελλαδα ζουμε και για εδω, δεν εχει κανενα νοημα.Αποψη μου. Οσο για τον ανταγωνισμο εξω, υπαρχουν χιλιαδες ( στην κυριολεξια ) που παιζουν σαν το ....ταλεντο μας και πολυ φοβαμαι, πολυ πολυ πολυ πολυ καλυτερα. Καλη συνεχεια και καλο λιβανισμα.Κυριακη γαρ. ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Under Pressure Band Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Εχω μια απορια. Σε τι εξυπηρετει αυτη η ...διαφημηση; Παιδια που να παιζουν γρηγορα και καλα,τουλαχιστον εδω στο noiz ειναι πολλα. Μην αναφερω ονοματα και ξεχασω και κανενα.Βαζω και εμενα μεσα ( χαχαχαχαχαχαχαχα) ;D Αλλα..... Ελλαδα ζουμε και για εδω, δεν εχει κανενα νοημα.Αποψη μου. Οσο για τον ανταγωνισμο εξω, υπαρχουν χιλιαδες ( στην κυριολεξια ) που παιζουν σαν το ....ταλεντο μας και πολυ φοβαμαι, πολυ πολυ πολυ πολυ καλυτερα. Καλη συνεχεια και καλο λιβανισμα.Κυριακη γαρ. ;D Για την πρωτη απορια σου η απαντηση διδεται απο μονη της στην τελευταια σειρα κατω απτην απαντηση σου με το link απο το myspace.Αν δω κιθαριστα 22 χρονων ελληνα που να παιζει ετσι θα το παραδεχτουμε δεν ειμαστε κομπλεξικοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Under Pressure Band Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Εχω μια απορια. Σε τι εξυπηρετει αυτη η ...διαφημηση; Παιδια που να παιζουν γρηγορα και καλα,τουλαχιστον εδω στο noiz ειναι πολλα. Μην αναφερω ονοματα και ξεχασω και κανενα.Βαζω και εμενα μεσα ( χαχαχαχαχαχαχαχα) ;D Αλλα..... Ελλαδα ζουμε και για εδω, δεν εχει κανενα νοημα.Αποψη μου. Οσο για τον ανταγωνισμο εξω, υπαρχουν χιλιαδες ( στην κυριολεξια ) που παιζουν σαν το ....ταλεντο μας και πολυ φοβαμαι, πολυ πολυ πολυ πολυ καλυτερα. Καλη συνεχεια και καλο λιβανισμα.Κυριακη γαρ. ;D Το οτι παιζει με ελαχιστο gain και ολα πεννα τι σου λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Το οτι παιζει με ελαχιστο gain και ολα πεννα τι σου λεει? τι λέει....? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Αν λάβεις ως σχόλιο "ok ο κιθαρίστας σας μαμάει'' θα υπάρξει η ζητούμενη ηθική ικανοποίηση-δικαίωση-κάθαρση ?Γιατί αν είναι τόσο απλό μπορούσαμε να στο πούμε από την αρχή και να μην αυξάνονται άδικα οι σελίδες του thread ;D it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Το οτι παιζει με ελαχιστο gain και ολα πεννα τι σου λεει? οτι δεν ξερει να παιζει legato και εχει χαλασει το gain στον ενισχυτη ? Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2011 και να μην αυξάνονται άδικα οι σελίδες του thread ;D στη παιδική χαρά (που συνήθως καταλήγουν όταν ξυπνήσει η Εύη...) δεν μετράνε!!!! οτι δεν ξερει να παιζει legato και εχει χαλασει το gain στον ενισχυτη ? ότι δεν έχει δεί ποτέ τον Jeff Beck και αρκετούς άλλους που δεν παίζουν με πένα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις