Superfunk Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 του Σ/Κ φυσικα...... ;D spiegel_hat_uns_gefickt.mp3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Reborn Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Μου αρέσουν τόσο τα κομμάτια σου Νίκο....Με ταξιδεύουν πάντα... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Αν και δεν θα πάω πουθενά (αυτό) το Σ/Κ, είσαι smooth-ιάρης . Θα το ακούσω στο δρόμο το επόμενο, που θα πάω, εκτός αν πάω με μηχανή, οπότε θα ακούσω Παπαδόπουλο ;D(πώς λέμε παπα-σούζας). ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 είσαι smooth-ιάρης Και πολυ καλος μαλιστα. Την καλημερα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 η εφημερίδα μας μάμησε ? :P it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 η εφημερίδα μας μάμησε ? :P smoothly όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 smoothly όμως Das stimmt! :P it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Συνθετικά το κομμάτι είναι πολύ ενδιαφέρον με ωραίες και μπορώ να πω αναπάντεχες αλλαγές (στη δομή και στο ύφος). Ενώ όμως όλα τα όργανα είναι σωστά παιγμένα (και τοποθετημένα στο χώρο) η κιθάρα αισθάνομαι ότι σέρνεται. Θα σου πρότεινα να την ξαναδείς. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Με όλο το θάρρος και χωρίς παρεξήγηση και με βάση το γεγονός ότι εγώ σε σχέση με σενα :) κλπ κλπ Πολύ προβλέψιμο και μου το κάνει προβλέψιμο τελικά ,όχι το ότι δε μου αρέσει στη συγκεκριμένη περίπτωση η σύνθεση -άλλες δικές σου μου άρεσαν και μάλιστα πολύ- αλλά το γεγονός ότι μάλλον έχεις βολευτεί σε μια συγκεκριμένη μανιέρα ηχητικά ,ενορχηστρωτικά ,μη σου πω και συνθετικά ........ Ξέρεις τόσα πάνω στον ήχο ,γιατί να ακούγονται όλα λες και βγήκαν από την ίδια μηχανή ? Άποψή μου και με καλή προαίρεση και την επίγνωση ότι τεχνολογικά και μουσικά είσαι κλάσεις ανώτερός μου . Στην έξοδο του Μεσολογγίου αναφέρεσαι? ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Πολύ clean ήχος ρε παιδάκι μου, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ CLEAN, ULTRA-CLEAN ήχος θα έλεγα...μα γιατί δεν γράφεις με μια LP να ''παχύνει'' λίγο?? ;D Πέρα από την πλάκα, είναι smooth, είναι trippy, είναι εξαιρετικό και πάνω από όλα είναι sf all rights reserved...να υποθέσω ότι έχεις επενδύσει με την μουσική σου εγχώριες παραγωγές? (σειρές, ελληνικό κινηματογράφο κ.τ.λ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση