Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 τερμα τα προβληματα με το περασμα χορδων! http://www.vibramate.com/vibramate-string-spoiler.php ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickhigher Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Οντως σωτηριο μαραφετι. Αν ειναι να παραγγειλεις bluezlick να σου στειλω π.μ. http://www.oxygelpedals.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Ωραία, τώρα θα πρέπει να περάσω Bigsby στην haar. >:( ;D Πέρα από την πλάκα, όταν το έκανες στην δική σου, κατά πόσο άλλαξε ο ήχος σου? ήταν εύκολη η προσαρμογή του στην γέφυρα της tele? http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Ωραία, τώρα θα πρέπει να περάσω Bigsby στην haar. >:( ;D Πέρα από την πλάκα, όταν το έκανες στην δική σου, κατά πόσο άλλαξε ο ήχος σου? ήταν εύκολη η προσαρμογή του στην γέφυρα της tele? Aξίζει τρελά ,η τέλε αγαπάει το Bigsby! (Iσως επειδη ειναι η απολυτη κιθαρα...) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Σάκη εγώ θέλω 2! Θα σε πμ το τηλ μου ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Ωραία, τώρα θα πρέπει να περάσω Bigsby στην haar. >:( ;D Πέρα από την πλάκα, όταν το έκανες στην δική σου, κατά πόσο άλλαξε ο ήχος σου? ήταν εύκολη η προσαρμογή του στην γέφυρα της tele? τοτε ακομα εβγαζε η vibramate την ειδικη βαση για Tele οποτε εχω βαλει αυτην. τωρα για τον ηχο στα δικα μου αυτια η κιθαρα "μαλακωσε" και ισως αυτο οφειλετε στο οτι πλεον δεν ειναι string through Σάκη εγώ θέλω 2! Θα σε πμ το τηλ μου δεν νομιζω να ειπα οτι ειμαι αντιπροσωπος χαχαχαχαχα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 τοτε ακομα εβγαζε η vibramate την ειδικη βαση για Tele οποτε εχω βαλει αυτην. τωρα για τον ηχο στα δικα μου αυτια η κιθαρα "μαλακωσε" και ισως αυτο οφειλετε στο οτι πλεον δεν ειναι string through δεν νομιζω να ειπα οτι ειμαι αντιπροσωπος χαχαχαχαχα καλα παιχτη θα το ψαξω ιντερνετικα! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Μόλις τσίμπησα 2 απ' το ebay! Εύκολα και γρήογορα! ;D ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση