SPYROID Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Γεια χαρα. Εχει ο μπασιστας μας ενα DS-2 και επειδη ειναι κριμα να αγορασει πεταλι για ενα κομματι που θα χρειαστει λεω να του μετατρεψω το παραπανω για μπασο απλα θα ηθελα μιας και ξερω να κολλαω αλλα από ηλεκτρονικα λιγα πραγματα να μου πειτε πιες αντιστασεις χρειαζεται να αλλαχτουν. Εγω λεω η R13 (το πετυχα;) αλλα σε τι τιμη; For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 εγώ θα έλεγα οι πυκνωτές C12 και C24. δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω πως με αυτους καθορίζεις τις συχνότητες που μπάινουν και που βγαίνουν. a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gant Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Πιθανό να χρειαστούν αλλαγή μερικοί πυκνωτές αποκοπής στην είσοδο, στην έξοδο αλλά και στο εσωτερικό του κυκλώματος. Αν έχεις το κύκλωμα του αντίστοιχου πεταλιού για μπάσο μπορείς να τα συγκρίνεις. Musical Instrument Digital Interface Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Ναι παιζουν και οι πικνωτες γιατι το φιλτρο δημιουργηται απο τον συνδιασμο πικνωτη και αντιστασης αλλα το θεμα ειναι να κανω την αντικατασταση με τι τιμη; Που ειναι πια ολοι οι ηλεκτρονικοι του σαιτ; Που σε ρε Sottos; For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 ; For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση