argytar Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 To 906 φαίνεται άκρως ενδιαφέρον!! Άραγε σε τι θέση από το ηχείο ηχογραφείς κιθάρα και πώς συγκρίνεται με ένα sm57άρι??? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 τελικά τι θα έπαιρνες ; ένα από αυτα τα 2 ; επίσης πείτε βρε παιδιά τα μικρόφωνα φωνής κάνουν ; εχω ένα σουρ μπετα για φωνή αλλά δεν γράφει και πολύ καλά... Βέβαια φταίω κι εγώ που δεν εχω ιδέα από μιξαρισμα. Ίσως φταίει και το μικρόφωνο όμως... Μάλλον. Ίσως πρέπει να αγοράσεις καλύτερο. Για κάνε ένα θρεντ... :) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Ακου ΟΛΑ τα clip μου. ;) Εγω απλα στα live το κρεμαω πανω ακριβως απο το κεντρο του μεγαφωνου,οταν γραφω το βαζω παλι στο κεντρο πλαϊ-πλαϊ με ενα φτηνο ribbon ("μοιραζονται" το κεντρο) Καλυτερο απο το 57αρι ειναι αν θες πιο φυσικο ηχο,συνεργαζεται ομως εξαιρετικα μαζι με αυτο. Αρη μου θα σε στεναχωρησω αλλα αν δεν μπορεις να βγαλεις καλο ηχο με το Beta ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φταιει το Beta...... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Ακου ΟΛΑ τα clip μου. ;) Εγω απλα στα live το κρεμαω πανω ακριβως απο το κεντρο του μεγαφωνου,οταν γραφω το βαζω παλι στο κεντρο πλαϊ-πλαϊ με ενα φτηνο ribbon ("μοιραζονται" το κεντρο) Καλυτερο απο το 57αρι ειναι αν θες πιο φυσικο ηχο,συνεργαζεται ομως εξαιρετικα μαζι με αυτο. Αρη μου θα σε στεναχωρησω αλλα αν δεν μπορεις να βγαλεις καλο ηχο με το Beta ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φταιει το Beta...... Thanks man! Σε τι απόσταση? Πόσο κοντά στο grill cloth?? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Στο live κολλητα φυσικα για αυτο και το κρεμαω,οταν γραφω 5 ποντους απο τη γρυλια τα εχω και τα δυο,σε βασεις βεβαια. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Thaaaanksssss Και γω με το shure beta της φωνης εγραφα μεχρι τωρα στο σπιτι ,απλα μειωνα λιγο το gain στην M-Audio... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xrusopsaro Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 έχω μια μικρή βάση herculis για mic, είναι καλύτερα να βάζω το mic στην βάση στραμένο εκεί που θέλω στα live η είναι το ίδιο με το κρέμασμα? http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 έχω μια μικρή βάση herculis για mic, είναι καλύτερα να βάζω το mic στην βάση στραμένο εκεί που θέλω στα live η είναι το ίδιο με το κρέμασμα? ανάλογα το mic .... αν διαβάσεις όλο το thread θα παρεις απάντηση βεβαίως . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση