vagelism Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 Παντα μ αρεσει να εχω το νου μου σε νεα gadjetakia..και αυτο το ειδα προσφατα και το θεωρησα πολυ εξυπνο. Σε οσους δεν το εχουν δει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Indigo Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Μάλλον το σχεδίασε ο steve jobs :P Καλή περίπτωση πάντως! I am drumature... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Πολύ ενδιαφέρον Βαγγέλη. Πάντα ήθελα ένα συστηματάκι τόσο απλό που να μπορώ να έχω επιπλέον επιλογές στο snare. "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 τριθέσιος για ταμπούρο;! αφτο ινε? Ωραία πατέντα αν θες ν αλλάζεις μέσα στο κομμάτι. Γενικότερα όμως, καταλαβαίνω ότι είναι το ίδιο με το να σφίξεις-ξεσφίξεις λίγο τις χορδές από τη βίδα. Βοηθήστε μας αν λόγω αγγλικών έχασα κάτι... φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Aπο οτι ειδα μπορεις να το παραγγειλεις. ειναι εξυπνο gadjetaki! ;D και οπως λεει και ο τυπος ειναι σαν να εχεις 2 προσθετα ταμπουρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Indigo Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 τριθέσιος για ταμπούρο;! αφτο ινε? Ωραία πατέντα αν θες ν αλλάζεις μέσα στο κομμάτι. Γενικότερα όμως, καταλαβαίνω ότι είναι το ίδιο με το να σφίξεις-ξεσφίξεις λίγο τις χορδές από τη βίδα. Βοηθήστε μας αν λόγω αγγλικών έχασα κάτι... Ναι, ακριβώς! Σε γλυτώνει από το βίδωμα-ξεβίδωμα ουσιαστικά και έχει και μαγνητικό throw off, και όχι lock φάση όπως τα πιό πολλά. I am drumature... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση