nikoskor41274 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Και ωραία είναι και ελαφριά είναι! ;D ;D Την δικία μου πάντως την CV ελαφριά δέν την λές ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 μα για αυτο ακριβως ειναι το "απο τι...κσυλο ;D ειναι το σωμα" η πλεον αχρηστη πληροφορια που υπαρχει...δεν υπαρχει ειδος ξυλου με σταθερο βαρος μια και η φυση δεν κανει...αντιγραφα....καποια....πευκα ειναι βαρια ,καποια...ελαφρα...(το ιδιο συμβαινει και με ολα τα ειδη ξυλειας" www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
flatliner Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Την δικία μου πάντως την CV ελαφριά δέν την λές ::) πάντως είμαι περίεργος να την ζυγίσω. Δεν έχω πάρει και τις άπειρες κιθάρες στα χέρια μου για να συγκρίνω βάρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnsid Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Η δικια μου CV Tele ζυγιζει 4 κιλα!Σε σχεση με την Stratocaster CV ενος φιλου η δικη μου μοιαζει ασηκωτη !! Keep true to the dreams of thy youth... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 3.500 η δική μου HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Η δικια μου CV Tele ζυγιζει 4 κιλα!Σε σχεση με την Stratocaster CV ενος φιλου η δικη μου μοιαζει ασηκωτη !! 3175 η cv strat μου... και την ελάφρωσα λίγο ακόμα. Τελικά οι strat ή οι tele είναι ελαφρύτερες? Οι tele σίγουρα έχουν περισσότερο όγκο ξύλου αλλά οι strat ένα επιπλέον μαγνήτη, block και ελατήρια, μεγαλύτερο pickguard και ένα επιπλέον... ποτενσιόμετρο ;D Αν υποθέσουμε οτι τα σώματα τους είναι φτιαγμένα απο ξύλο ίδιας πυκνότητας, ποιά θα ήταν ελαφρύτερη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Αν βάλεις Microcoils θέλω οπωσδήποτε να την ακούσω. ;) ακου εδω μια με microcoils απο το telecaster forum Your browser does not support the HTML5 audio tag http://dl.dropbox.com/u/14616914/Micro-Coil%20Blues.mp3 HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Δεν είμαι τελεκαστεράς, αλλά ο ήχος δεν μου αρέσει... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Η δικια μου CV Tele ζυγιζει 4 κιλα! Άουτς!! Αυτό είναι βάρος unchambered les paul! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 3175 η cv strat μου... και την ελάφρωσα λίγο ακόμα. Τελικά οι strat ή οι tele είναι ελαφρύτερες? Οι tele σίγουρα έχουν περισσότερο όγκο ξύλου αλλά οι strat ένα επιπλέον μαγνήτη, block και ελατήρια, μεγαλύτερο pickguard και ένα επιπλέον... ποτενσιόμετρο ;D Αν υποθέσουμε οτι τα σώματα τους είναι φτιαγμένα απο ξύλο ίδιας πυκνότητας, ποιά θα ήταν ελαφρύτερη? η strat θα ηταν πιο βαρια ,ειναι πιο μεγαλη κιθαρα ,εχει μεγαλυτερο headstock και εχει και το τρεμολο.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση