Gdan7 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 Γεια σας φιλοι μου! θα ηθελα να βρω αρκετα οικονομικους μαγνητες , για στρατ στυλακι κιθαρα και να ειναι λιγο πιο hot... δεν θα με χαλαγε και ενας διπλος. Ευχαριστω!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 διαλεγεις απο'δω http://www.tonerider.com/pickups/stratpickups.html και περνεις απο'δω http://www.dangleberrymusic.co.uk/c-36-guitar-pickups.aspx πιο φτηνοι και πιο καλοι δεν γινεται!!!!! papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gdan7 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 Γνωριζεις αν μπορω να τους προμηθευτω απο καποιο μουσικο καταστημα η μονο μεσω internet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 αθηνα στο Fuzzville Πατησίων 220Γ Τηλ. 210 8674090 www.myspace.com/fuzzvillemusicstore papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gdan7 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 αθηνα στο Fuzzville Πατησίων 220Γ Τηλ. 210 8674090 www.myspace.com/fuzzvillemusicstore οκ βασικα δεν μενω αθηνα αλλα ηθελα να ξερω αν γενικα τους φερνουν ελλαδα.. τους εχεις δοκιμασει ειναι καλοι αυτος ο classic blues μου φανηκε καλουτσικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 οχι αυτους.εχω κολησει εδω και πολυ καιρο στους pure vintage.αλλα καποιος θα βρεθει να σου πει.πολλες καλες αποψεις.ριξε και καμια ματια σε utube papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gdan7 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 δεν ειναι ομως αυτοι hot ετσι? θελω κατι διαφορετικο γιατι εχω ηδη μια στρατ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 δες για city limits papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gdan7 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 οκ θα το ψαξω το θεματακι με αυτους τους μαγνητες γιατι μου φαινονται ενδιαφερον... και σε πολη καλη τιμη....που ξερεις αν μου αρεσουν μπορει να βαλω και στη fender...Ευχαριστω λοιπον πολυ :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 Εδώ, μπορείς να ακούσεις και τους Tonerider Pure Vintage...(καλά έτσι όπως παίζω, μόνο Vintage δεν ακούγονται...) http://www.customshop.gr/?btp_work=the-bw-project Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση