Προς το περιεχόμενο

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ταμπούρο!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομιζω οτι εχετε περιγραψει σωστα το φαινομενο Γαβριλος. Η γνωμη μου ειναι πιο κοντα στου After hours, οτι δηλαδη ο Γαβριλος θα επρεπε να γινει λιγο πιο προσιτος και να λαβει λιγο περισσοτερο υπ οψιν του το οικονομικο γιγνεσθαι στη χωρα μας. Δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω ποσο κοστιζουν τα υλικα ή ποσο κοπο απαιτει ενα τυμπανο για να κατασκευαστει, ειμαι σε θεση ομως (ιντερνετ γαρ) να γνωριζω τις τιμες και ενιοτε την ποιοτητα του ανταγωνισμου ειτε αυτος προερχεται απο μια πολυεθνικη τυπου pearl ειτε απο μια μικροτερη custom εταιρια.

Θα ηθελα να αλλαξει λιγο αυτη του την "ξεροκεφαλια" που εχει και να ξεφυγει απο λογικες και πρακτικες χομπιστα που εφαρμοζει ενιοτε. Θεωρω αδιανοητο (σε βαθμο κοροιδιας) να πας να τσεκαρεις τα πανακριβα τυμπανα του και να εισαι αναγκασμενος να τα παιξεις στον αχανη του χωρο με τη τζαμαρια. Ειναι σαν να σε διωχνει.

Το ιδιο και με τις τιμες του. Αν ηθελε να φτιαχνει collectors item θα ειχε ενα εργαστηρι και θα το επαιζε καλλιτεχνης. Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν ειναι "καλλιτεχνης" αλλα επαγγελματιας κατασκευαστης τυμπανων που κανει αυτη τη δουλεια για να ζησει, και αυτο αποδεικνυει και το λανσαρισμα των κινεζικων GAT. Δηλαδη δεν ειναι λογικο απο τη μια να βαζεις κινεζικα για να χτυπησεις τον ανταγωνισμο και απο την αλλη (solid) να κρατας επιτηδες την τιμη ψηλα, για να μην παιρνει ο καθενας το προιον σου.....

Συμπερασματικα

Μου αρεσουν τα τυμπανα του γαβιλου, μου αρεσει που υπαρχει ενας ελληνας κατασευαστης που κανει χειροποιητα τυμπανα, δεν μου αρεσουν οι τιμες του και καποιες συμπεριφορες που τον κανουν να φαινεται κατωτερος των  - επαγγελματικων- περιστασεων ως προς το πως αντιμετωπιζει το προιον του

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 46
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Παιδια συγνωμη αλλα δεν αντεξα.Πολλοι απο εμας δεν ξερουν να πιασουν κατσαβιδι -σφυρι -τρυπανι δηλαδη ειμαστε ασχετοι με την τεχνη (οποιαδηποτε τεχνη ) και εχουμε ομως το ''ΚΟΥΡΑΓΙΟ '' να κανουμε κριτικη για τον δεινα και τον ταδε.

Ο Γαβριλος ειναι μαστορας-καλλιτεχνης δεν εχει την γνωση ισως της αγορας αλλα η δουλεια που κανει πρεπει να πληρωθει ναι η οχι.

Αν ξερατε τι εχει τραβηξει απο τους Ελληνες μουσικους ισως να τον καταλαβαινατε καλυτερα.

Εγω προσωπικα δεν ετυχε νε αγορασω τυμπανα απο τον Γαβριλο αλλα με εχει εξυπηρετησει καμποσες φορες και εχω αγορασει hardwear απο αυτον σε λογικες τιμες .

Ειπαμε ειναι λιγο περιεργος αλλα ειναι ΜΑΣΤΟΡΑΣ δεν ειναι marketing oriented ανθρωπος.

Ολοι αυτοι (οι τεχνιτες )ειτε ειναι ντοπιοι ειτε ειναι ξενοι το ιδιο Ευαγγελιο απαγγελουν.

Παρ'ολο που μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης ο Γαβριλος οντως μερικες φορες πρεπει να ξερεις να τον χειριστεις για να πετυχεις αυτο που θελεις.Τι να κανουμε η ζωη ειναι ενα αδιακοπο -παιγνιδι /αγωνας (οπως θελετε πεστε το) που αλλοτε χανουμε αλλοτε κερδιζουμε. ::)

Αν και το εχω γραψει αρκετες φορες το επαναλαμβανω Στηριξτε τα Ελληνικα προιοντα και δεν θα χασετε.Λογω της αλλης μου δραστηριοτητας σας διαβεβαιω οτι οι περισσοτεροι ξενοι μας θεωρουν ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΒΒΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ;).Αν κρινω δε απο τους Βορειοευρωπαιους (Γερμανους -Ολλανδους -Βελγους κλπ)

το μονο τους αβανταζ σαν ανθρωποι εναντι Ημων ειναι ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ...και ο φοβος

:-[''οτι αμα κλεψεις καποιος θα σε καρφωσει δεν γλυτωνεις '' :-[ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΤΕ με κατι τετοιους αυτοι για να κατεβασουν μια ιδεα συσκεπτονται ωρες ενω εμεις 5 λεπτα (μετα ομως τα σκατωνουμε  και αυτοι προχωρανε )Δηλαδη μια στο καρφι και μια στο πεταλο .Ζητω τα Ελληνικα προιοντα .

Θα συμφωνήσω μαζί σου Περικλή, είναι μάστορας με α****δια, μπορεί να έχει τραβήξει πολλά από πολλούς αλλά όπως είπαμε θέλει "χειρισμό".

Είναι δυνατόν φίλε μου το 2012 ο πελάτης που θα σκάσει από 500 ως 5000 να "χειριστεί" τον πωλητή/επιχειρηματία κλπ? Νομίζω είναι κάπως αντίθετη η πραγματικότητα.

Ο πωλητής πρέπει να διαχειριστή τον πελάτη όταν ο πελατης γίνεται περίεργος και όχι να καταβάλει προσπάθεια ο πελάτης για την διαχείριση του περίεργου-εκκεντρικού πωλητή.

Δεν είναι "επαγγελματίας" όσον αφορά την επικοινωνία του και την πώληση του. Δηλαδή τί πρέπει να κάνει, να φτάσει στο σημείο να πεινάσει για να βάλει λίγο "τακτ"?

Προσωπικά τον δέχομαι όπως είναι και κουβεντιάζω και πολύ ωραία μαζί του αλλά να λέμε κ του λόγου το αληθές.

Όσο για τα ελληνικά προϊόντα θα τα στηρίξουμε όταν αυτοί που τα παράγουν-κατασκευάζουν-εμπορεύονται προσαρμοστούν στην μέση αγοραστική δυνατότητα αυτού του καιρού.

Ας μη το συνεχίσουμε. Στη τελική το θέμα έχει να κάνει με ένα συγκεκριμένο ταμπούρο και όχι με την τακτική του κατασκευαστή.

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Ζητω τα Ελληνικα προιοντα .

Ζήτω τα ΚΑΛΑ προιόντα, είτε είναι ελληνικά είτε όχι... Βοηθάμε επίσης τον μικρό παραγωγό όταν μπορούμε, βοηθώντας τον να σταθεί απέναντι στις πολυεθνικές.. Έλεος όμως με την καραμέλα του τύπου "στηρίξτε τα ελληνικά", "ψόφο στα γερμανικά προιόντα" κλπ...

Αν όντως νομίζετε ότι με τέτοιες πρακτικές θα βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση της χώρας μας, τότε πρέπει να ψαχτείτε/διαβάσετε λίγο παραπάνω... Δε θα αναλύσω τη σκέψη μου γιατί είναι άσχετη με το θέμα, απλά έχω βαρεθεί να ακούω τέτοια πράγματα...

Επειδη γινεται λογος για το Γαβριηλο γενικα να πω και εγω την αποψη μου.

Πριν τον γνωρισω ειχαμε μιλησει 2-3 φορες στο τηλεφωνο και μου φανηκε πολυ φιλικος και εξυπηρετικος.Προσφατα πηγα και στο μαγαζι του για ψιλο-hardware και οπως το φοβομουν εφυγα με ταμπουρο.. :D

Για να μην τα πολυλογω ομως εμενα ουτε περιεργος ουτε λογοτερο επαγγελματιας μου φανηκε.Θα ελεγα οτι ειναι λιγο επιφυλακτικος αλλα μονο στην αρχη.Οταν πιασαμε κουβεντα και γνωριστηκαμε καλυτερα ηταν πιο ανοικτος και φιλικος και μιλουσαμε τουλαχιστον κανα 2 ωρο για τα τυμπανα του, το εργαστηριο του και μερικα ωραια μυστικα.. ;)

Οσο για τη δοκιμη που εκανα στα ταμπουρα του αφου επαιξα και κατεληξα σε 3 , εβαλα τον ιδιο να παιξει και ακουγα ....

Ο χωρος εννοειται οτι δεν ειναι ο ιδανικος για να κρινεις ( στο studio μετα το ταμπουρο μου ''στεγνωσε'' εντελως) αλλα σιγουρο παιρνεις μια εικονα για την εξαιρετικη ποιοτητα των τυμπανων του.

Νομιζω οτι οι τιμες του τωρα που εχει την εκπτωση 30 % εως 15/4 ειναι σιγουρα πιο προσιτες και η προσωπικη μου προβλεψη ειναι οτι οι εκπτωσεις θα παραταθουν τουλαχιστον για ολη τη χρονια δεδομενου οτι ο τζιρος σε ΟΛΑ τα Ελληνικα καταστηματα μουσικων οργανων εχει πεσει κατακορυφα .

Η ουσια ειναι οτι εχουμε ενα Ελληνα κατασκευαστη τυμπανων με παγκοσμια αναγνωριση ( ρωτηστε τον Omar Hakim...) και θα πρεπει να τον υποστηριξουμε.Οι τιμες του ειναι οντως τσιμπημενες αλλα πιστευω οτι συντομα θα πεσουν

Αυτα !

Ζήτω τα ΚΑΛΑ προιόντα, είτε είναι ελληνικά είτε όχι... Βοηθάμε επίσης τον μικρό παραγωγό όταν μπορούμε, βοηθώντας τον να σταθεί απέναντι στις πολυεθνικές.. Έλεος όμως με την καραμέλα του τύπου "στηρίξτε τα ελληνικά", "ψόφο στα γερμανικά προιόντα" κλπ...

Αν όντως νομίζετε ότι με τέτοιες πρακτικές θα βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση της χώρας μας, τότε πρέπει να ψαχτείτε/διαβάσετε λίγο παραπάνω... Δε θα αναλύσω τη σκέψη μου γιατί είναι άσχετη με το θέμα, απλά έχω βαρεθεί να ακούω τέτοια πράγματα...

Bεβαιως ζητω τα καλα προιοντα αλλα και τα καλα Ελληνικα προιοντα .Τα οποια εχουν διεθνη αναγνωριση λογω ποιοτητας .Ειμαστε off topic αλλα δεν πειραζει φιλε noizy κι εγω με Γερμανους και Ολλανδους συνεργαζομαι και τους χορευω στο ταψι οταν χρειαζεται .ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΟΦΟ ΣΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ αλλα στηριξτε και τα Ελληνικα (ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ).

Οσο για ελεος τοχεις απεριοριστο .Αυτα και τελος

Το λαθος του Γαβριηλου ειναι οτι φτιαχνει τυμπανα που δεν χαλανε, οποτε οι πελατες του αφου φτιαξουν το σετ τους μετα απο 20 χρονια θα πανε να ξαναψωνισουν απο αυτον.

Βαλε και οτι οι ντραμμερ ειναι λιγοι

και αυτοι που εχουν χρηματα ακομα λιγοτεροι,

παει πως θα ζησει ο ερμος??

αν εξαιρεσεις αυτην την χαζομαρα κατα ταλλα ειναι κορυφαιος! με βαση τα 2 σετ που εχω ακουσει.

All the money of the world can't buy me

ρωτηστε τον Omar Hakim

τον ρωτησα αλλα ΑΛΛΑ μου ειπε..

http://www.pearldrum.com/Products/Snares/Signature/Omar-Hakim.aspx

;D

Το λαθος του Γαβριηλου ειναι οτι φτιαχνει τυμπανα που δεν χαλανε, οποτε οι πελατες του αφου φτιαξουν το σετ τους μετα απο 20 χρονια θα πανε να ξαναψωνισουν απο αυτον.

γιατι τα αλλα χαλανε? ;D

εχω μια Ludwig 50 ετων και μια Gretsch 35 & ειναι μια χαρα.... ;D για να μη μιλησω για την φτηνη Pearl  στο προβαδικο που μετα απο 15 χρονια που εχει περασει απο πανω της ολη η...καφριλα της Αθηνας ειναι ακομα σαν καινουργια....    

κατα τα αλλα ο Γαβριλος φτιαχνει μια χαρα τυμπανα,ουτε καλυτερα ,ουτε χειροτερα απο τα υπολοιπα αλλα high end drums και σε οποιον αρεσουν μπορει ..ελευθερα να τα παρει...αλλα μη μιλαμε για...απολυτα τυμπανα γιατι απο τη μια δεν υπαρχει κατι τετοιο μια και τα γουστα διαφερουν ενω απο την αλλη δεν εχουμε ακουσει και τους ...450 high end drums κατασκευαστες στον κοσμο για να τα συγκρινουμε ολα...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

τον ρωτησα αλλα ΑΛΛΑ μου ειπε..

http://www.pearldrum.com/Products/Snares/Signature/Omar-Hakim.aspx

;D

Εχω ακουσει οτι οταν ηρθε Ελλαδα τα ακουσε και εφυγε με 4 Gabriel ταμπουρα.Κατι που δε μπορω να επιβεβαιωσω βεβαια , αλλα θα τον ρωτησω και εγω και θα σου πω  ;D

Ενα αλλο γεγονος που δε πρεπει να περασει απαρατηρητο ειναι οτι ολοι οι μεγαλοι Jazz drummers στην Ελλαδα παιζουν με Gabriel οπως και οτι hi end studio εχουν τετοια για ηχογραφησεις.Μπορει να ειναι τυχαιο μπορει να ειναι και μοδα.Εγω το μοναδικο και μεγαλο μειονεκτημα που βλεπω στα gabriel ειναι οτι δεν εχουν μεταπωλητικη αξια εκτος Ελλαδος

Εχω ακουσει οτι οταν ηρθε Ελλαδα τα ακουσε και εφυγε με 4 Gabriel ταμπουρα.Κατι που δε μπορω να επιβεβαιωσω βεβαια , αλλα θα τον ρωτησω και εγω και θα σου πω  ;D

Ενα αλλο γεγονος που δε πρεπει να περασει απαρατηρητο ειναι οτι ολοι οι μεγαλοι Jazz drummers στην Ελλαδα παιζουν με Gabriel οπως και οτι hi end studio εχουν τετοια για ηχογραφησεις.Μπορει να ειναι τυχαιο μπορει να ειναι και μοδα.Εγω το μοναδικο και μεγαλο μειονεκτημα που βλεπω στα gabriel ειναι οτι δεν εχουν μεταπωλητικη αξια εκτος Ελλαδος

ΚΑΙ εμενα μου φαινεται τραβηγμενο με τα 4 ταμπουρα (υπαρχει και ο περιορισμος βαρους στο αεροδρομιο και μην νομιζουμε οτι ειναι τιποτα λεφταδες οι μουσικοι του ειδους του Hakim)

Οσον αφορα τους ''μεγαλους'' jazz ντραμερς στην Ελλαδα φιλε Μπαμπη επεσες διανα .

Αυτοι ειναι κυριως που του εχουν βγαλει το λαδι του Γαβριλου ...ασε ξερω απο πρωτο χερι.

Τι  μοδα ειναι τωρα αυτη με τα hiend studio Καινουργια ; μηπως μπορεις να μου εξηγησεις τι παπαρια ειναι αυτη ;Ειλικρινα δεν το ξερω το θεμα δεν σε ειρωνευομαι .Αν εχεις την καλοσυνη και δεν βαριεσαι ειτε με πμ ειτε εδω θα ηθελα μια ενημερωση.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου