samy paraga Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 Ας υποθέσουμε ,ότι τελείωσα με κάποιο κομμάτι και θέλω να το εξάγω για να το ακούω χωρίς να χρειάζεται να ανοίγω το πρόγραμμα, μέσω πχ i-tunes . Πατάω το save as.... με ρωτάει που και σε τι μορφή θέλω να το σώσω,ταχύτητα και επίσης αν θέλω να συμπεριλαμβάνονται όλα τα αρχεία ήχου . Πατάω το όλα τα αρχεία, αλλά στην αναπαραγωγή δεν μου ακούγονται τα vst plug in . Τι δε κάνω σωστά ? Επίσης ποιός τύπος αρχείου είναι προτιμότερος ,τα wav ? mp3? κάτι άλλο? Κάτι ακόμα για να μην ανοίγω άλλο θέμα μια και είναι σε σχέση με τα daw . Όταν ηχογραφούμε ένα όργανο πχ μια ηλ.κιθάρα καρφί στο κομπιούτερ. Τι είναι πιο σωστό ,να σετάρουμε από πριν τον ήχο της ? Εσείς δλδ πριν την εγραφή έχετε περάσει όλα τα εφέ και μετά γράφετε ? Ακούγεται ίσως ανόητο ,αλλά επειδή ακόμα είμαι στα αρχικά στάδια μάθησης του προγράμματος ,παλεύω με το θηρίο και πελαγώνω. Ευχαριστώ . No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Κανείς? :) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση