Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 τωρα τελευταια εκανα τους ηχους και ελεγα θα βρω τι παιζει με το reverb αργοτερα... Αν και λάθος σκεπτικό, τουλάχιστον κάνε ένα backup να σώσεις ότι δικό σου υπάρχει. Δεν ξέρω, τι να σου πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Donconstantino Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 ευχαριστω πολυ φιλε για τις συμβουλες! θα παρω τηλεφωνο αυτον που μου την πουλησε να τον ρωτησω. ελπιζω να μην εχει φυγει για χαβαϊ... ;D κ αν μου την εδωσε χαλασμενη τι να κανω να του ζητησω καποια λεφτα πισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 ευχαριστω πολυ φιλε για τις συμβουλες! θα παρω τηλεφωνο αυτον που μου την πουλησε να τον ρωτησω. ελπιζω να μην εχει φυγει για χαβαϊ... ;D κ αν μου την εδωσε χαλασμενη τι να κανω να του ζητησω καποια λεφτα πισω? Μην προτρέχεις. Μπορεί η πεταλιέρα να είναι εντάξει. Μπορεί εσύ να κάνεις κάτι λάθος. Άνθρωποι είμαστε. Ξαναπροσπάθησε. Σε ποιά πόλη είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soadas Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 καλησπερα Παιδες! μηπως τυχαινει να εχει καποιος την Boss Gt-8? μολις την αγορασα απο δευτερο χερι και εχω συνειδητοποιησει οτι δεν μπορω να ακουσω καθολου reverb στους ηχους μου... ξερει κανεις τι παιζει?ολα τα αλλα λειτουργουν κανονικοτατα. δες εδω.http://www.bossgtcentral.com/showthread.php?26779-Can-t-get-reverb-on-boss-gt8 εχει το ιδιο προβλημα με εσενα το παιδι.ειναι και δευτερο χερι .τα ιδια προβληματα εχετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 δες εδω.http://www.bossgtcentral.com/showthread.php?26779-Can-t-get-reverb-on-boss-gt8 εχει το ιδιο προβλημα με εσενα το παιδι.ειναι και δευτερο χερι .τα ιδια προβληματα εχετε Δεν έχουν τα ίδια προβλήματα !!! Το ίδιο παιδί είναι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soadas Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Δεν έχουν τα ίδια προβλήματα !!! Το ίδιο παιδί είναι ;D αααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Donconstantino Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 αχαχαχαχα γελασα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Donconstantino Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 ελα ενταξει ολα!!! εχει μια ρυθμιση global reverb και ηταν στο 0% το εβαλα στο 200% και ολα ενταξει! παλι καλα :D αμαν αυτη η πεταλιερα ενα σωρο τροπους να ρυθμισεις ενα πραμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Μα ο λόγος που παίρνεις την πεταλιέρα είναι οι "ένα σωρό τρόποι". Αλλιώς παίρνεις πεταλάκια. Τέλος καλό, όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Donconstantino Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 και επειδη ειναι πιο φθηνη :P ειμαι νεος στον φανταστικο κοσμο των πεταλιερων και ακομη μαθαινω ^____^ πολυ καλη πεταλιερα παντως η λεγαμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση