mc06060 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Ένα βίντεο κολάζ που έφτιαξα για ένα από τα τραγούδια μας. Η αλληληλουχία τεραστίων κιθαριστών στο τέλος δεν πρέπει να εκληφθει ως αλαζονεία και παραλληλισμός αλλά ως αληθινός φόρος τιμής σε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ανθρώπους και μουσικούς. Όλα τα σχόλια για το τραγούδι αλλά και για το βίντεο δεχτά. http://www.myspace.com/greatbourbon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Από τον τίτλο, περίμενα ν' ακούσω κάτι που ν' αναφέρεται σ' αυτόν. Όμως με παραπέμψατε στη 10ετία του '80 και στη νεοψυχεδελική αναβίωση που επιχείρησαν τότε πάμπολλα συγκροτήματα (π.χ Plasticland, True West, Plan 9 κλπ.). Εσείς ως φαίνεται έχετε ακούσει τους μέτριους και το κομμάτι σας δεν παρουσιάζει κάποιο τρομερό ενδιαφέρον. Άσε που ο τραγουδιστής σας μουρμουρίζει και δεν ακούγεται τι λέει. Αφού λοιπόν γουστάρετε τη φάση σας προτείνω ν' ακούσετε τ' άλμπουμ των Rain Parade και μετά τα ξαναλέμε. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mc06060 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Η αλήθεια είναι οτι δεν έχει τύχει να ακούσω κανένα απ'αυτά τα συγκροτήματα που αναφέρεις αλλά δεν είναι και κάτι σπάνιο αυτό, το να μοιάζεις δηλαδή με κάτι με το οποίο δεν έχεις επαφή. Συμβαίνει αυτό... Τώρα στο ζήτημα των ακουσμάτων και της μετριότητας, δε θα έλεγα ότι έχουμε ακούσει τους μετριους μιας και δεν τυχαίνει να γνωρίζουμε τις μπάντες αυτές αλλά όντως η πρόθεση από το αποτέλεσμα μπορεί και να απέχει μερικες φορές. http://www.myspace.com/greatbourbon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Το τραγούδι δείχνει (στ'αυτιά μου) σαν να μην ξέρει τι θέλει να γίνει... Εγώ δεν ξέρω βέβαια που θέλατε να πάτε, όμως: 1. Πάσχει στον τομέα φωνητικά. 2. Η lead κιθάρα-ειδικά στο πρώτο μέρος-αποπροσανατολίζει την όποια κατεύθυνση. 3. Συνθετικά/μελωδικά, το τραγούδι έχει κάτι απο την αισθητική του μεγάλου Willie Dixon. Αλλά για να ηχήσει προς τα εκεί (εφόσον υπάρχει τέτοια επιθυμία απο μέρους σας), τότε τα 1 & 2 πρέπει να επαναξεταστούν...αν η blues αισθητική είναι ζητούμενο. Φυσικά, εσείς κρατάτε το τιμόνι και στρίβετε όπου νοιώθετε... Καλή συνέχεια. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mc06060 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Το τραγούδι δείχνει (στ'αυτιά μου) σαν να μην ξέρει τι θέλει να γίνει... Εγώ δεν ξέρω βέβαια που θέλατε να πάτε, όμως: 1. Πάσχει στον τομέα φωνητικά. 2. Η lead κιθάρα-ειδικά στο πρώτο μέρος-αποπροσανατολίζει την όποια κατεύθυνση. 3. Συνθετικά/μελωδικά, το τραγούδι έχει κάτι απο την αισθητική του μεγάλου Willie Dixon. Αλλά για να ηχήσει προς τα εκεί (εφόσον υπάρχει τέτοια επιθυμία απο μέρους σας), τότε τα 1 & 2 πρέπει να επαναξεταστούν...αν η blues αισθητική είναι ζητούμενο. Φυσικά, εσείς κρατάτε το τιμόνι και στρίβετε όπου νοιώθετε... Καλή συνέχεια. Καταρχήν είναι πραγματικά πολύ ευχαριστό να μοιράζεσαι μια δημιουργία σου κι έτσι χαλαρά, σα να μη συμβαίνει και κάτι φοβερό, να στη σχολιάζει ένας άνθρωπος στον οποίο θα θελες να μοιάσεις (ίσως όχι απόλυτα μουσικά, αλλά σίγουρα σε επίπεδο εμπειριών και βιωμάτων). Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι δεν είναι εξίσου σημαντικό το σχόλιου του φίλου Nestora, ή οποιουδήποτε άλλου ακούσει το τραγούδι και μοιραστεί μια άποψη, απλα τυχαίνει να μην ξέρω τους υπόλοιπους (ποτέ δεν είναι αργά θα μου πείτε ;) ) Στο θέμα μας τώρα, να πω ότι το συγκεκριμένο κομμάτι αποτελεί (μαζί με άλλο ένα) την πρώτη μας ηχογράφηση σαν μπάντα και μάλιστα ένα από τα πρώτα που είχαμε γράψει πριν κάποια χρόνια. Κι αν βάλει κανείς και το (γι' άλλους ναι γι' άλλους ίσως όχι και τόσο) μικρό της ηλικίας τότε τα σχόλια για έλλειψη προσανατολισμού είναι σίγουρα σεβαστά και αποδεκτά. Ωστόσο επειδή η βοήθεια και η μετάδοση της εμπειρίας είναι ένα από τα χαρακτηριστικά αυτού του forum, θα θέλαμε μια παραπάνω διευκρίνιση. Καταλαβαίνω το θέμα της φωνής αλλά μπερδευτηκα με το θέμα της lead κιθάρας στο σχόλιου του κου Ζαικου πχ. Από την άλλη χάρηκα με το σχόλιο του φίλου Nestora, γιατί αν και, μάλλον, αρνητικό, δείχνει ότι κάποιος ακούει στη δημιουργία σου πράγματα που εσύ ούτε καν είχες φανταστεί κι αυτό αν μη τι άλλο αποδεικνύει και το μεγαλείο της Μουσικής. Ένα ειλικρινές ευχαριστώ και για τα δύο (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) σχόλια. Μια τρίτη γνώμη είναι πάντα πολύτιμη... http://www.myspace.com/greatbourbon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Καταλαβαίνω το θέμα της φωνής αλλά μπερδευτηκα με το θέμα της lead κιθάρας στο σχόλιου του κου Ζαικου πχ. Αν κρατούσα την κιθάρα ως έχει, θα άλλαζα κάτι/κάποια απο τα υπόλοιπα-και τούμπαλιν. Αλλά αυτό είναι μιά προσωπική γνώμη, όπως είπα, καλή συνέχεια, αν σας καίει, θα το βρείτε. ΥΓ. Ευχαριστώ για την εκτίμηση. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 για μενα το κοματι εχει προσωπικοτιτα αλλα του λειπει ο καλος ηχος/παραγωγη και το "καλο" παιξιμο. καλο θα ηταν να ψαξετε περισσοτερο τον ηχο σας μεμονομενα αλλα και σαν group. η lead κιθαρα περα απο το ειναι αρκετα δυνατα μεσα στο κοματι εχει αρκετα φαλτσα bends. ο τραγουδιστης μουρμουραει και η προφορα του ειναι μετρια. καλη συνεχεια παιδια! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 ακουσα το κομματι σας και δεν με χαλασε :) τωρα αν δεχτουμε οτι ξεκινησε με μια κιθαρα και μια dark μελωδια , τοτε το προβλημα ειναι στην ενορχηστρωση.Ο Ηλιας εχει δικιο οτι οι κιθαρες (και η ρυθμικη για μενα) δεν εχουν μπει στο υφος του κομματιου , πανε για αλλα πραγματα. για την φωνη δε ...ενταξει μπορουσε να ηταν και καλυτερη :) keep walking ;) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mc06060 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Ευχαριστούμε για τα σχόλια. :) Η αλήθεια είναι οτι αυτό που καταλαβαίνω κι εγω απ'αυτά είναι ότι η απειρία και ο περιορισμένος χρόνος εργασίας πάνω σε μια ηχογράφηση/δημιουργία δεν κρύβεται με την καμία. Το κομμάτι έχει ηχογραφηθεί κάμποσο καιρό πριν και ειλικρινά αν το ξαναηχογραφούσαμε τώρα έχω στο νου μου τουλάχιστον 4-5 πράγματα που θα ταν στάνταρ διαφορετικά. Ο λόγος που το ανέβασα είναι πολύ απλά γιατί μια τρίτη γνώμη παντα βοηθάει και σε βγάζει και λίγο από τη "μοναξιά" της συνεχόμενης τριβής με κάτι που ο ίδιος έχεις γράψει/παίξει κλπ κλπ. http://www.myspace.com/greatbourbon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση