hot_sauce Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 και μου τα εβαψε ποτοκαλι απο το Ford Focus !!!! που,πως,πόσο? :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 που; Αγια Παρασκευη πως; Στειλε π.μ. αν θες λεπτομεριες ποσο; Δεν θα σου πω εγω ποσο θα σε χρεωσει. Εμενα μου κανει ειδικες τιμες λογω γνωρημιας αλλα και συνεργασιας For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Καλημερα For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 να ρωτήσω μια μ@@@κια και εγώ? οταν περνάμε με γυαλοχαρτο μεταξυ των σταδίων.... δεν φευγει το χρώμα? δεν ξεθωριάζει/αλλοιώνεται? HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sofison Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Συνήθως τρίβεις το βερνίκι όχι το χρώμα. Κάποιοι τρίβουν και το χρώμα αλλά με πολύ ψιλό γυαλόχαρτο. 1000αρι και πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 όταν ξεκινάς το βάψιμο εννοώ (1ο -2ο χερι......2ο χέρι- λούστρο) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 όταν ξεκινάς το βάψιμο εννοώ (1ο -2ο χερι......2ο χέρι- λούστρο) Εξαρτάται και απ'την ποιότητα των χρωμάτων (βάση/διαλύτης, αν ειναι πολύ αραιό/πηκτό, ταχυστέγνωτο ή οχι κλπ), όπως επίσης και απ'τον τρόπο που το περνάς. Εγώ ΠΑΝΤΑ μεταξύ δύο χεριών χρώμα περνάω 1200άρι για τυχών ατέλειες. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 Εγώ που την κατάντησα έτσι H πρώτη μου κιθάρα, ::) και τώρα θέλω να την ξαναβάψω,τι είναι καλλύτερο,να την "γδάρω" όλη η να βάψω απο πάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 Για Rory Gallagher σε βλέπω :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση