marathon Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Τελικα ποια ειναι η επικρατεστερη λυση που μου ταιριαζει? Μπερδευτηκα! Τα σπρέυ...Θέλεις ένα sealer, ένα χρώμα, ένα λούστρο (δές τα link που σου έδωσα). Καλό είναι όλα να είναι της ίδιας εταιρίας για αποφυγή ασυμβατότητας. Επίσης πρόσεχε που θα βάψεις (μάσκα, αερισμό να μην έχεις κάποια αλλεργία κλπ) και γυαλόχαρτα διαφόρων μεγεθών. Όταν φτάσεις μέχρι εδώ, ξαναέλα να σου πώ για το γυάλισμα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Eπίσης πολύ σημαντικό είναι να βάφεις οριζόντια όχι κάθετα για να μην τρέξει εύκολα η μπογιά Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 καλά καθήστε να δειτε βαψιμο που θα κάνω εγω στην δική μου part χυμα στο κύμα ;D ;D ;D ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zakky Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Θέλεις ένα sealer, ένα χρώμα, ένα λούστρο (δές τα link που σου έδωσα). Καλό είναι όλα να είναι της ίδιας εταιρίας για αποφυγή ασυμβατότητας. Ολα τα παραπανω ειναι συγκεκριμμενα για ξυλο ή οχι? Πως θα τα ψαξω και θα τα ζητησω? SOSte ta FREEkia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Ολα τα παραπανω ειναι συγκεκριμμενα για ξυλο ή οχι? Πως θα τα ψαξω και θα τα ζητησω? Σου έχω έτοιμα τα links...τα ζητάς με το όνομά τους. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zakky Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος, αλλα θα ηθελα να μου πεις απο που μπορω να προμηθευτω τα παραπανω υλικα και αν εχεις ιδεα ποσο θα μου κοστισουν. SOSte ta FREEkia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Σε όλα τα χρωματοπωλεία... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 http://www.intertrade.gr Στο site εδώ θα βρείς που πουλιούνται Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 http://www.customshop.gr καποιος εκανε δουλεια το πασχα ;) Μπραβο φιλε μου, πολυ καλο site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Εγω παντως δυο μπασα, ενα δικο μου και ενα ενος φιλου στον μπογιατζη που συνεργαζομαι τα εδωσα και μου τα εβαψε ποτοκαλι απο το Ford Focus το ενα και το αλλο στην σημαια της παλαιστινης και σκοτωνουν. Οσοι τα εχουν δει εχουν παθει πλακα. Ετσι και αλλιως ιδια χρωματα ειναι των αυτοκινητων με αυτα που βαφονται και οι κιθαρες. Αν εχεις υπομονη (αρκει να το θυμηθω) να σου ανεβασω φωτο μια απο αυτες τις ημερες να δεις και δεν νομιζω να σου παρει 200€. (Ειναι και αυτος κιθαριστας οποτε γουσταρει τετοιες δουλειες). Για τηλεφωνο στειλε π.μ. For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση