Insectius Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 Πολύ σημαντική ρόλο στο τελείωμα του βαψίματος παίζει η υγρή λείανση, χρησιμοποιώντας ιδικά γυαλόχαρτα(η επιφάνεια του χαρτιού λειτουργεί σαν "βεντούζα" με το νερό αφαιρώντας πολύ ήπια to χρώμα ) τα οποία αφαιρούν την όψη φλούδας πορτοκαλιού .Υπάρχουν πάρα πολλά video στο youtube δείχνουν την διαδικασία. . Επίσης αυτό το pdf είναι πολύ ενδιαφέρον: το link αφαιρέθηκε, όχι torrent sites παρακαλώ, ndnikola Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 Εγώ πρόσφατα είδα αυτό. :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 To είχα δει κι εγώ παλιότερα. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα βγάζει και είναι και ευκολότατος ο τρόπος βαφής. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 και είναι και ευκολότατος ο τρόπος βαφής. :) Για κάντο και έλα να μας πείς... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 Εγώ πρόσφατα είδα αυτό. :D Καλό! τι χρώματα χρησιμοποιούν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 τι χρώματα χρησιμοποιούν? πριν ρωτήσετε όλα αυτά...σκεφτείτε πώς μονώνεται η (ξύλινη) κιθάρα από την υγρασία...δεν έχω δεί κανένα βιντεάκι με αυτή τη "λεπτομέρεια"... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 Για κάντο και έλα να μας πείς... ;) Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι έξω απ' το χορό, πολλά τραγούδια λες (για μένα το λέω!). Διορθώνω λοιπόν! Εύκολο φαινόταν! ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι έξω απ' το χορό, πολλά τραγούδια λες Έτσι είναι με τη συγκεκριμένη τεχνική. Θα ήθελα να δώ από κοντά (όχι από βιντεάκια), μία τέτοια κιθάρα...που να μην έχει γίνει από επαγγελματία. Σίγουρα υπάρχει τρόπος μόνωσης αλλά δεν είναι ξεκάθαρος...οπότε μην δοκιμάσετε τίποτα πριν λύσετε αυτή τη "λεπτομέρεια" Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 Όταν λες "τρόπος μόνωσης", εννοείς κάποιον τρόπο ώστε να μην απορροφήσει το χρώμα η κιθάρα; Σόρρυ αν είναι χαζή η ερώτησή μου, απλά δεν γνωρίζω καθόλου το θέμα. :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2012 Όταν λες "τρόπος μόνωσης", εννοείς κάποιον τρόπο ώστε να μην απορροφήσει το χρώμα η κιθάρα; Να μην αποροφήσει το ΝΕΡΟ η ξύλινη κιθάρα...και για 2-3 χρόνια φουσκώνει και ξεφουσκώνει! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση