kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Πως μπορώ να συνδέσω την έξοδο του DI (XLR) στο Line In του υπολογιστή μου; Υπάρχει κάποιο καλώδιο/μετατροπέας; Υπόψιν δεν έχω κάποια κονσόλα προς το παρόν!!! Δεκτές και DIY λύσεις... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Συμβουλη..Αν το line in ειναι μικρο jack, τοτε καλυτερα να περιμενεις να παρεις κονσολα, γιατι θα εχεις 2 μετατροπεις μαζι ( XLR->Καρφι->jack ), εκτος αν κυκλοφορει κατι ετοιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aiolos Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Υοαρχουν στο εμποριο ανταπτορες απο XLR σε 1/4 Jack και σε RCA , οπως και το αναποδο. Ισως να υπαρχουν και 1/8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 Όντως το Line In είναι μικρό "καρφί" (1/8 )! Χλωμό να υπάρχει αντάπτορας... Σε περίπτωση που θέλω να φτιάξω μόνος μου ένα καλώδιο θα πρέπει μάλλον να κάνω τα εξής: α) να κολλήσω την γείωση του XLR στην αρνητική φάση (-v, cold) του XLR και όλο αυτό στην γείωση του "καρφιού" β) να κολλήσω την θετική φάση (+v, hot) του XLR ΚΑΙ στα δύο κανάλια του στερεοφωνικού "καρφιου" (για να ακούγεται η κιθάρα και στα 2 ηχεία) τα λέω σωστά η... μ@λ@κιες;;; toneless, για σένα χτυπάει η καμπάνα περισσότερο... 8) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 Πάρε παιδι μου έναν αντάπτορ να τελειώνεις! Το κόστος είναι κάτω από €10. Πως θα χωρέσει το καλώδιο στο μικρό καρφί; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 Ωραίος!!! :D ΑΥΤΟ ακριβώς περίμενα να ακούσω..... 8) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση