RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Με την καινούργια μου Mark Jenny Strat στημένη κι έτοιμη με τους Bill Lawrence NF L-200. Ο μάστορης μου το καλόστησε το βίντατζ τρέμολο και παρασύρθηκα ως παιδί κι εγώ. Γι αυτό σχωράτε με. Βέβαια χάνει λίγο αλλά είναι με χορδές μιας μέρας. Στα πρώτα μέτρα μέχρι το πρώτο "ρεφρέν" είναι ο neck μαγνήτης, μετά σερί bridge. (Στο 0.43 / 2.43 μου έβγαλε κάτι ανωμαλίες το software αλλά βαριέμαι να το ξαναγράψω.) Ο ήχος είναι Guitar Rig 4 και τα reverb / delays από το Ableton. O JB και ο Μάραθος να μας συγχωρέσουν. people_get_ready.mp3 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bullfrog Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 ωραίος!!! ένα ξέσπασμα ίσως να λείπει. (απλά μια προσωπική παρατήρηση) πολύ καλό! Make a married woman laugh and youre halfway there Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 ωραίος ήχος!!! ζούλιξ’ την .. ζούλιξ’ την ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Πολύ καλό! Μόνο η Joss Stone έλειψε. :D Υ.Γ: "Γραφτερός" ο neck, έτσι; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Ωραιος ηχος και παιξιμο. Μόνο η Joss Stone έλειψε. Κατι ξερει κι ο Beck. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ όλους σας. @Bullfrog: Είμαι κι εγώ των ξεσπασμάτων αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι δεν έχει οπότε κάθισα κι εγώ στα αυγά μου... ;) @lgbesios: Αμ δεν τη ζουλάω; Τη ζουλάω... ;D @Earendil:Ναι ρε γμτ... Μήπως έχεις κανα τηλέφωνο; (Γραφτερός; Βόηθα λίγο...) @gvour: Να μη μάθουμε κι εμείς όμως; Αν μου στείλει ο Earendil το τηλ. θα σου το δώσω (με μερικά ψηφία αλλαγμένα όμως, για το suspense :D ) Edit: Α, ναι κάτι για τον ήχο. Αυτό που έκανα ήταν ένα είδος reamping. Στο patch του GR4 είχα βάλει στην αλυσίδα (Stomp Compressor / Tweedman) και ένα Skreamer για να δώσει περισσότερο γκάζι / ευαισθησία και να με διευκολύνει στο παίξιμο, το οποίο έβγαλα μετά για να καθαρίσει ο ήχος πριν κάνω export. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 @gvour: Να μη μάθουμε κι εμείς όμως; Αν μου στείλει ο Earendil το τηλ. θα σου το δώσω (με μερικά ψηφία αλλαγμένα όμως, για το suspense Cheesy ) Κατι κρυβετε!Παρακαλω θελω το τηλ χωρις suspense.Ο Beck ειναι μεγαλος πια(παντως εχει καλο γουστο απο πασης αποψεως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Θα τα βρούμε μωρέ, εντάξει... Να σου βρω το τηλ. της Tal; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Ωραιότατα παιγμένο και ο ήχος επίσης. (Εμένα γιατί μου ακούγονται χάλια όλα τα presets του Guitar Rig 4 και το έχω παροπλίσει;) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ. Δεν ξέρω αλλά εγώ κόλλησα αμέσως με το GR. Με όλες τις κιθάρες / μαγνήτες μου. Ακόμα και με τα presets αν και σπάνια τα παίζω πια αφού προσπαθώ να κάνω πιο custom ήχους. Το βραδάκι θα ανεβάσω το "patch" του κομματιού μαζί με το backing track (αν και είναι τελείως μάπα και από άβολο τόνο σε σχέση με αυτό του JB). When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση