konu57 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2006 Βασικά συνήθως έχω συνδεδεμένη την κάρτα ήχου και άλλες δύο συσκευές. Όμως ανά διαστήματα τη χρησιμοποιώ και με άλλες 4-5 συσκευές. Γιατί ρωτάς? Τι να προσέξω? Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamatis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 διοτι συσκευες οπως καμερες ,hard disks..τραβανε πολυ ρευμα ..με αποτελεσπαμ την κακη λειτουργεια συσκευων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Μπα δεν εντόπισα κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. Η κάρτα μου δουλεύει καλά είτε μόνη της είτε με τις άλλες συσκευές. Πάντως θα μπορούσε να έχει να κάνει με το πρόβλημα του φίλου αυτό που λές νομίζω, καλό θα ήταν να το τσεκάρει. Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamatis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 ναι, ισως....να σημειωσω οτι εχω lap top που το τροφοδοτικο του ειναι υποδυεστερο ενος desktop και ισως εχω επηρεαστει.... ας εχεταστει και το ενδεχομενο η καρτα να εχει πριοβλημα.. εγω γενικα ειμαι ευχαριστημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 εκανες αυτο που σου εγραψα???αν οχι κανε το....ξερω πολυ καλα τι σου λεω. :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2006 Συμφωνώ με τον musictech...με το tweak που σου προτείνει υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να λυθεί το πρόβλημά σου... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosm Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2006 Ναι, just do it. Τα Laptop το έχουν - ορθά - ενεργοποιημένο, αλλά αυτό εσένα δε σε συμφέρει. Μπορεί όντως να σου πετάει έξω τη συσκευή γι αυτό το λόγο - ίσως κάποιο μικροπρόβλημα στη μπαταρία ή όταν το δουλεύεις χωρίς ρεύμα... P>Πρρουτ!</P> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση