schreivox Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Εδω ο R. Howard σε live διασκευή του 'down on the street' των stooges με these Immortal Souls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hotspur Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Παιδια αν δεν κανω λαθος, η επικεφαλιδα του θεματος που συζηταμε, γραφει '' ποιος ειναι ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΑΣ κιθαριστας ''. ΔΕΝ γραφει '' ποιος ειναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ''. Οποτε θα ηθελα να συμπληρωσω 3 ονοματα (δεν μπορω και δεν υπαρχει και λογος να τους ξεχωρισω). Tony Iommi. Glenn Tipton. Randy Rhoads. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 χαχα! ακριβως οπως τα λεει ο συνφορουμιτης απο πανω, Tony Iommi, Rory Gallagher και Billie Joe Armstrong. Τους ευχαριστω και τους τρεις! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Ένας είναι αυτός ,αν και Πακιστανός καπνιστής ;D keith richards guitar instruction! Άλλος ένας είναι αυτός ,αλλά θα φανώ κακός προς το μακαρίτη το Κουρτ που έστησε μια ολόκληρη καριέρα πάνω στη πλάτη του ;) ΥΓ να πω κι εγώ τη παπακία μου σα παιδάκι ε? όχι μόνο εσείς ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
seldooN Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Μου κανει τρομερη εντυπωση που κανενας ακομα δεν εχει αναφερει τον Steve vai!Μετα ενταξει κλασσικα Jimi Hendrix,Garry Moore,John Frusciante και ο τελευταιος μονο και μονο για την ενεργεια του επι σκηνης που παντα θα θαυμαζω (δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος κιθαριστας απλα δεν συγκρινεται πχ με τον Steve Vai) o Noodles των Offspring.... (Εξου και τον ψευδονυμο μου.... :P) Για τον Kurt Cobain εχω ακουσει πολλους να τον θαυμαζουν ως κιθαριστα,αλλα προτιμω να τον εχω ως ειδωλο συνθετη..... Punk Rock means Freedom! ~Kurt Cobain~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassaddicted Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Εμένα ο αγαπημένος μου ειναι τουτο εδω το παλικάρι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Steven Wilson,Steve Hackett,Steve Howe,Steve Rothery,Steve Hillage,Andrew Latimer,Ed Wynne,David Gilmour,Robert Fripp 8) :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 David gilmour, Andrew Latimer, Anders Nystrom, Greg Mackintosh, Steven Wilson. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Δέν έχω στάνταρ έναν αγαπημένο. Αυτή τη περίοδο όμως αγαπάω περισσότερο το κύριο Ζακ Γουάιλντ και το κύριο Ντέιβιντ Γκίλμορ... Ένας όμως που δε βαριέμαι ποτέ να ακούω και περιμένω πώς και πώς για μία κουνούργια του διασκευή κάθε μήνα ειναι ο παρακάτω κύριος που δε μπορώ να προφέρω το ονομά του :P http://www.youtube.com/user/Iggypres#p/u/5/OzuNnVepOsk Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Scott Henderson Edie Van Halen Steve Lukather + Lee Ritenour +Frank Gambale Mike Stern John Mayer Jeff Healey SRV PRINCE Raul Midon + Ani di Franco David Gilmour + Jimmie Page Jeff Buckley The Edge και για μενα ο Θεος {H απλα καποιος που εκανε συμφωνια με τον διαβολο}ειναι ενας ...και ακουει στο ονομα.... STEVE VAI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση