vagelism Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 και φυσικα ο Ελλην Αδελφος μας Γιαννης Σπαθας.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..ωπ....τον ξεχασα κι αυτον...Μεγαλος και ο Σπαθας....Πολυ μεγαλος και με φοβερο ηχο. Σε ευχαριστω Περικλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Καφε ηπιες;ΠΑΛΙ ξεχασες τον JIMI Βαγγελη οποτε απλως η 10ημερη μετατρεπεται σε 7 ημερη . Εννοειτε οτι την Δευτερα ερχεσαι με τον κηδεμονα σου .Και παλι καλημερα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Δεν τον ξεχασα...Φυσικα και αναγνωριζω την προσφορα του [που ειναι τεραστια}...απλα δεν .... παιδια ξεχασα αλλον ενα κιθαριστα που μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση ..ειδικα γιατι οταν τους ειχα δει πριν αρκετα χρονια στο Οακα σε ενα απο τα πρωτα Rockwave...επαιζε lead και τραγουδαγε κιολας. Brian Molko Placebo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Eγώ τελευταία αρχίζω και εκτιμώ όλο και περισσότερο τον Chuck Schuldiner και σαν κιθαρίστα και σαν συνθέτη (συν ότι τραγουδούσε και ταυτόχρονα έπαιζε και πολύ τεχνικά θέματα) καθώς και κανα δυό κιθαρίστες που έπαιζαν μαζί του κατά καιρους όπως Andy Larocke,Shannon Hamm,Frank Coeble... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Ο αγαπημενος μου και αυτός που με έκανε να ασχοληθώ με το όργανο είναι ο Stevie Ray Vaughan και πραγματικά μου φαίνεται περίεργο που τον έχει αναφέρει μόνο ακόμη ένας. Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Βέβαια εγώ δεν έπιασα κιθάρα ορμώμενος από κανέναν αλλά επειδή στο σχολείο αυτοί που έπαιζαν είχαν πολλές γκόμενες :P κι εγώ επειδή δεν ήμουν σ'αυτούς μου είχε μείνει απωθημένο να μάθω:P. Κι εμένα είναι ο αγαπημένος μου ο SRV και μετά ο Frusciante. Φυσικά και υπάρχουν πολλοί άλλοι εξαίρετοι κιθαρίστες και καλύτεροι απ' αυτούς αλλά εγώ λατρεύω αυτούς τους δύο. Δεν μ' αρέσουν τόσο πολύ πολύ για τις συνθέσεις και την τεχνική τους (που ούτως ή άλλως είναι εξαιρετική) αλλά επειδή βγάζουν αυτό το υπέροχο και αβίαστο feel στο παίξιμό τους (δηλαδή σαν να βγαίνουν όλα από μέσα τους τόσο φυσικά και smooth) και αυτό για μένα είναι το πιο δύσκολο να πετύχεις. Για παράδειγμα δείτε στο εσύσωλήνα(=youtube) το voodoo chile του srv από το live at the el mocambo, τέτοιο feel και αεράτο παίξιμο δεν έβγαζε ούτε ο ίδιος ο αείμνηστος. Αυτά και συγνώμη για το παραλλήρημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Ekim συγχωρεμενος!! ΑΛΛΑ κανε μου τη χαρη και κοιταξε στο youtube τον Μεγιστο JIMI Live at filmore east με τους band of gypsys στα κομματια who knows, machine gun ,message to love και παρατηρησε ποσο ΑΒΙΑΣΤΑ βγαινει αυτος ο ηχος και αυτο το groove (ο αλλος αειμνηστοςBUDDY MILES ΠΑΙΖΕΙ τοσο χαλαρα που το groove ειναι βελουδινο (smooth) .Μην ξεχναμε οτι ο mega SRV ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ TOY αρκετα κομματια του Hendrix ...Oι λογοι ειναι προφανειςΗταν μεγαλος παικτης και μονο μεγαλοι παικτες τολμουσαν /τολμουν να παιξουν Hendrix .Αυτα ειναι ενημερωση δεν ειναι παρατηρησεις προς στο προσωπο σου .Συγνωμη για την μακρυγορια αλλα τον JIMI ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1970 ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GregarasGR Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Rory Gallagher! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Ekim συγχωρεμενος!! ΑΛΛΑ κανε μου τη χαρη και κοιταξε στο youtube τον Μεγιστο JIMI Live at filmore east με τους band of gypsys στα κομματια who knows, machine gun ,message to love και παρατηρησε ποσο ΑΒΙΑΣΤΑ βγαινει αυτος ο ηχος και αυτο το groove (ο αλλος αειμνηστοςBUDDY MILES ΠΑΙΖΕΙ τοσο χαλαρα που το groove ειναι βελουδινο (smooth) .Μην ξεχναμε οτι ο mega SRV ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ TOY αρκετα κομματια του Hendrix ...Oι λογοι ειναι προφανειςΗταν μεγαλος παικτης και μονο μεγαλοι παικτες τολμουσαν /τολμουν να παιξουν Hendrix .Αυτα ειναι ενημερωση δεν ειναι παρατηρησεις προς στο προσωπο σου .Συγνωμη για την μακρυγορια αλλα τον JIMI ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1970 ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ . Έχεις απόλυτο δίκιο. Σίγουρα ο Δημήτρης... είναι τεράστιος και το groove (αυτήν την λέξη έψαχνα όλο το πρωί) απίθανο, απλά επειδή το thread είναι για τον αγαπημένο μας γι' αυτό είπα SRV. Βέβαια αν και έχω κάποια ηλικία, δεν είχα ακούσει jimi παρά μόνο τον τελευταίο χρόνο και φυσικά τα έχω δει κωλυόμενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 O John Schaffer !!! http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Έχεις απόλυτο δίκιο. Σίγουρα ο Δημήτρης... είναι τεράστιος και το groove (αυτήν την λέξη έψαχνα όλο το πρωί) απίθανο, απλά επειδή το thread είναι για τον αγαπημένο μας γι' αυτό είπα SRV. Βέβαια αν και έχω κάποια ηλικία, δεν είχα ακούσει jimi παρά μόνο τον τελευταίο χρόνο και φυσικά τα έχω δει κωλυόμενα.. Tι εννοεις κωλυομενα; KΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ THREAD ειναι για τον αγαπημενο μας κιθαριστα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση