hyperpanos Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 joe satriani όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Suede Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Johnny Marr George Harrison Marc Ribot Nick Drake Graham Coxon John Squire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Steven Wilson,Steve Hackett,Steve Howe,Steve Rothery,Steve Hillage,Andrew Latimer,Ed Wynne,David Gilmour,Robert Fripp 8) :o πολύ steve, μόνο ο steve kaketsis λείπει;) εμένα μου αρέσει αυτός που παίζει εδώ, νομίζω wes τονελενε... "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 πολύ steve, μόνο ο steve kaketsis λείπει;) εμένα μου αρέσει αυτός που παίζει εδώ, νομίζω wes τονελενε... Ρε γ***το τον ξεχασα τον Κακετση οπως και τον Στηβ Ντουζο :o ;D Ασυγχωρητος το παραδεχομαι :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Πολύ δύσκολο ερώτημα...για μενα απλά δεν υπάρχει ένας αγαπημένος. Αγαπημένος ώς προς τί? Στο βιρτουόζικο παίξιμο? Στην σύνθεση? Στο feeling? Στο στύλ? Προσωπικά δεν κοιτάω μόνο το παίξιμο αλλά κυρίως την σύνθεση... Έτσι θα έλεγα ότι ο άνθρωπος ο οποίος έχει γράψει Μνημειώδη riffs και τραγούδια-διαμάντια άφθαρτα στο πέρασμα του χρόνου είναι o Ritchie Blackmore. Και ο Jimmy Page. 8) Kαι πολλοί, πάρα πολλοί ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blueslover Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Ο αγαπημενος μου και αυτός που με έκανε να ασχοληθώ με το όργανο είναι ο Stevie Ray Vaughan και πραγματικά μου φαίνεται περίεργο που τον έχει αναφέρει μόνο ακόμη ένας.Ο καθένας βέβαια έχει το προσωπικό του γούστο και το σέβομαι απλά πίστευα ότι θα ήταν στην λίστα αρκετών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Πάντα την έβρισκα με τους οπαδικούς τσακωμούς σε αυτά τα τόπικ !!! :P ;D Προσωπικά θα έλεγα : i)David Gilmour γιατί για αυτόν άρχισα να παίζω κιθάρα ii)John Frusciante γιατί για αυτόν συνέχισα να παίζω κιθάρα :P iii)The Edge γιατί τελικά σαν αυτόν ( στο στυλ σαν παίξιμο εννοώ , δεν έχω τόσο μεγάλη ιδέα για τον ευατό μου προφανώς :P ) κατάληξα να παίζω κιθάρα . Άλλοι αγαπημένοι είναι ο Rory Gallagher , ο Matthew Bellamy των Muse , Graham Coxon , Johny Greenwood και άλλοι που ξεχνάω και μάλλον αύριο το πρωί θα ξυπνήσω και θα μου κάνει εντύπωση το πως γίνεται να τους ξέχασα .. ;D :P ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoros1994 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Dimebag Darrell Δεν αναφέρθηκε από κανέναν αλλό από ότι πρόσεξα.. αλλά για μένα και για πόλλους άλλους είναι και θα είναι από τουσ καλύτερους κιθαρήστες που υπήρξαν ποτέ... R.I.P. DIME \m/ χάρη σε αυτόν παίζω κιθάρα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Πάντα την έβρισκα με τους οπαδικούς τσακωμούς σε αυτά τα τόπικ !!! :P ;D Προσωπικά θα έλεγα : i)David Gilmour γιατί για αυτόν άρχισα να παίζω κιθάρα ii)John Frusciante γιατί για αυτόν συνέχισα να παίζω κιθάρα :P iii)The Edge γιατί τελικά σαν αυτόν ( στο στυλ σαν παίξιμο εννοώ , δεν έχω τόσο μεγάλη ιδέα για τον ευατό μου προφανώς :P ) κατάληξα να παίζω κιθάρα . Άλλοι αγαπημένοι είναι ο Rory Gallagher , ο Matthew Bellamy των Muse , Graham Coxon , Johny Greenwood και άλλοι που ξεχνάω και μάλλον αύριο το πρωί θα ξυπνήσω και θα μου κάνει εντύπωση το πως γίνεται να τους ξέχασα .. ;D :P Δεν υπαρχει καποιος λογος για τσακωμο. Το θεμα του thread ειναι ποιος ειναι ο αγαπημενος μας κιθαριστας..Ο καθενας εχει καποιον για τους δικους του λογους. χιλια συγνωμη,...Ξεχασα τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ JOHN MC LAUGHLIN.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Λοιπον μαγκες μου ολοι ξεχασατε να αναφερετε (πλην του arkoudelou) τον ΑΞΕΧΑΣΤΟ Jimi Hendrix αν δεν ηταν αυτος ποιος ξερει που θα βρισκοταν η μοντερνα μουσικη σημερα (εξ'ου και το κομματι απο το band of Gypsys WHO KNOWS .!!!) Γι'αυτη σας την απερισκεψια ΤΙΜΩΡΕΙΣΘΕ ΜΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΗ και την Δευτερα με τον Κηδεμονα σας .Περα απο την πλακα υπαρχουν και ορισμενοι αλλο κιθαριστες που με αγγιξαν στην ψυχη οταν ημουν νεος : GEORGE HARRISON ,ERIC CLAPTON ,RICHIE BLACKMORE ,STEVE LUKATER ,STEVE VAI ,JOHN MAC LAUGHLIN ,CARLOS SANTANA και φυσικα ο Ελλην Αδελφος μας Γιαννης Σπαθας.ΚΑΛΗΜΕΡΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση