Bbullet59 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Joe Bonamassa (εντυπωση μου κάνει που δεν τον έχει αναφέρει κανένας) Gary Moore Of those who say nothing, few are silent... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Joe Bonamassa (εντυπωση μου κάνει που δεν τον έχει αναφέρει κανένας) 2 ατομα που η κλαση τους ειναι πλεον χιλιετιριδες μακρια απο ολους τους αλλους(3 αντε) Robert Fripp John Mclaughlin Pat Metheny... Δεν τον αναφέρουμε γιατί δεν μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις πίτσες... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Σόρι για τα προηγούμενα οφτόπικς. Δεν μπορώ να πω έναν, αλλά ο John Scofield σαν να "επιπλέει" στο μυαλό μου εδώ και καιρό. :) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Αυτος Singer Hits Guitarist For Messing Up Song Και οι Mark Knopfler,Vinnie Moore. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 - Allan Holdsworth - Eric Johnson - Scott Henderson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Scott Henderson Robben Ford John Scofield Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 GRANT GREEN ΓΙΑ JAZZ ROBERT CRAY ΣΤΑ BLUES TONNY LOMMY ΣΤΟ METAL JIMMY PAGE ΣΤΟ ROCK BRIAN SLETZER ΣΤΟ ROCKABILLY STEVIE RAY VAUGHAN ...ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Είμαι ανάμεσα σε Tonny Lommy και Kutt Cobain broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Elmore James ! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soadas Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Είμαι ανάμεσα σε Tonny Lommy και Kutt Cobain ill take micael jakson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση