The Genius Loci Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω και τελωνείο..? Η αγορά/πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω paypal, σωστά? Φυσικά και θα πληρώσεις Τελωνείο! ;D ;D Εντάξει, ηρέμησε, το λογικό είναι να πληρώσεις, αλλά συνήθως περνάνε έτσι... στη χειρότερη υπολόγισε +30% επί του συνολικού κόστους. Ναι, με paypal θα πληρώσεις. Πήγαινε από την επιλογή "NF singles available now", για να δεις αυτά που είναι άμεσα διαθέσιμα. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Σε οτι εχω παρει απ τον παππου δεν εχω πληρωσει κατι παταπανω απ οτι μου εβγαλε ο pay pal λογαριασμος, συνηθως το περναει σαν δωρο στο ταχυδρομιο !! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 οσον για το τελωνειο εγω πληρωνω μονο οταν το πακετο ξεπερνα το συνολικο ποσο των 100$ price+shipping.γιαυτο και παντα λεω στον πωλητη να γραψει ή λιγοτερα ή δωρο.οσο για τους tonerider pure vintage που προαναφερθηκαν,τους εχω 2,5 χρονια περιπου και δε νομιζω ποτε να τους αλλαξω,μου εκατσαν τελεια.εχουν τη stratιλα που παντα ηθελα papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση