Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Το τροφοδοτικό είναι το δικό του ναι.Να σημειώσω ότι δεν κλεινει το μηχάνημα απλά χάνεται ο ήχος 1) ο.κ. γιά το τροφοδοτικό. Αρκεί και η τάση (230V) να είναι σωστή. 2) Μήπως έχει φάει κάποιο χτύπημα και έχει σπάσει γιά παράδειγμα κάποιο βύσμα εσωτερικά. Εννοείται ότι τα καλώδια που πάνε από τα trigger στον εγκέφαλο είναι εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Θα δοκιμάσουμε όσα μου είπατε αν και μάλλον ο κύριος Χναράκης μάλλον έχει δίκιο με τα τα βίσματα και τις υποδοχές.Αν δεν πετύχει θα το πάει λάρισα σε έναν ειδικό να το ανοίξει και να δει αν τρέχει τίποτα.Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 ... αν και μάλλον ο κύριος Χναράκης μάλλον έχει δίκιο ... Δίκιο δεν έχω εγώ, αλλά μόνο αυτός που θα το ανοίξει και δει τι όντως συμβαίνει - φταίει. Εμείς εδώ μόνο υποθέσεις κάνουμε. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση