soadas Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 εβαλα και musicman και martin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Ωραία, άλλαξε τώρα και το Krammer γιατί γράφεται με ένα Μ. Και μιας και το'φερε η κουβέντα, ποιες Kramer εννοείς? Τις παλιές αμερικάνικες, ή τα μετέπειτα κινέζικα καυσόξυλα? ;D Ποιες Fender? Με λίγα λόγια, μόνο τι γράφει στο headstock μας ενδιαφέρει? Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 εγω κιθαρες Yamaga , σημερα εμαθα .. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 εγω κιθαρες Yamaga , σημερα εμαθα .. "Για Μάγκα"? Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 χαχα Yamaga ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 εγω κιθαρες Yamaga , σημερα εμαθα .. Είναι για ρεμπέτικο, φίλος... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 εγώ έβαλα cort, αλλά έχω και Samick και hohner ;D κιθαριστικός μεγιστάνας φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Παίζουμε κ οι μπασίστες ε; Καλά ψήφισα εγώ πάντως. (φεντερ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Παρακαλώ να διορθωθεί το Krammer και να γίνει Kramer γιατί πονάνε τα ματια μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 3.5 Squier, 1 Tokai, 1 Bach. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση