Superfunk Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 οχι μια και στην ενωση μπρατσου και λαιμου εχουν....1-2 ποντους ΚΟΛΛΑ... ;D τι σκας ομως? εδω αλλοι πληρωνουν μια περιουσια για να γινει η κιθαρα τους ετσι & εσυ στεναχωριεσαι για μια...χαραμαδια.. ? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 μπα, ολες μου οι τελε εχουν αυτο το "προβλημα" και εδω και πολλα χρονια δεν εχουν παθει τιποτα. Και το 90% των Bolt On με thick gloss finish. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Aκριβώς το ίδιο έχει πάθει και η jackson dk2 dinky μου.Το έχει εδώ και 4 χρόνια σχεδόν όσο μου ανήκει δηλαδή.Την είχα πάρει πάσχα και μετά ήρθε το καλοκαίρι και τσουπ έγινε το ίδιο.Και γώ νόμιζα είχε ραγίζει το ξύλο αλλά έκανα λάθος.Δεν είναι τίποτα μην ανησυχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soadas Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 οχι μια και στην ενωση μπρατσου και λαιμου εχουν....1-2 ποντους ΚΟΛΛΑ... ;D τι σκας ομως? εδω αλλοι πληρωνουν μια περιουσια για να γινει η κιθαρα τους ετσι & εσυ στεναχωριεσαι για μια...χαραμαδια.. ? ;D Relic ειναι αυτη η κιθαρα?καλα ειστε καλα εγω δεν θα εκανα ετσι την κιθαριτσα μου με τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Relic ειναι αυτη η κιθαρα?καλα ειστε καλα εγω δεν θα εκανα ετσι την κιθαριτσα μου με τπτ Mην το ψάχνεις...εδώ οι γνώμες διύστανται χεχεχε ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση