studio54GR Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Έχω ΑΒΑΦΟ σώμα* που θέλω να δώσω σε φιλαράκι να κάνει αερογραφία, τι προεργασία πρέπει να κάνω ? (TELE ASH με Bidding). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Έχω ΑΒΑΦΟ σώμα* που θέλω να δώσω σε φιλαράκι να κάνει αερογραφία, τι προεργασία πρέπει να κάνω ? (TELE ASH με Bidding). Τι λούστρο θα βάλεις? Η προεργασία γίνεται συνήθως για να "κάτσει" το λούστρο. Τι μπογιές αερογράφου θα χρησιμοποιήσει ο φίλος σου? Εγώ είχα κάποια προβλήματα συμβατότητας στο τελευταίο project... (αλλά εγώ έχω και τον Κακανιάρη να λύνει τα προβλήματα ;)) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Έχω ΑΒΑΦΟ σώμα* που θέλω να δώσω σε φιλαράκι να κάνει αερογραφία, τι προεργασία πρέπει να κάνω ? (TELE ASH με Bidding). Ενα διαφανο sealer για να κρατησεις το natural και να μην ποτισει το χρωμα οπως να'ναι μαλλον! Απο αερογραφους λιγα κατεχω 8) Τι λούστρο θα βάλεις? Η προεργασία γίνεται συνήθως για να "κάτσει" το λούστρο. Τι μπογιές αερογράφου θα χρησιμοποιήσει ο φίλος σου? Εγώ είχα κάποια προβλήματα συμβατότητας στο τελευταίο project... (αλλά εγώ έχω και τον Κακανιάρη να λύνει τα προβλήματα ;)) Ακρυλικα δεν ειναι τα χρωματα για αερογραφο? Οταν ειχα φτιαξει την τελε μου εκει, ειχε περασει ενα πρωτο χερι μου την ειχε δωσει πισω(με τον ορο να μην την ακουμπησω με γυμνο χερι ), την ζωγραφισα(πιλελο\ακρυλικο μελανι) και την ξαναπηγα για να την τελειωσει. 2003-04 no problems so far ;) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Ακρυλικα δεν ειναι τα χρωματα για αερογραφο? Όχι απαραίτητα...εξαρτάται και από τον αερογράφο. Σε αυτόν εδώ που έχω (και κοστίζει μία περιουσία) βάζω μόνο εκολίνες νερού Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Ενα διαφανο sealer για να κρατησεις το natural και να μην ποτισει το χρωμα οπως να'ναι μαλλον! Απο αερογραφους λιγα κατεχω 8) Ακρυλικα δεν ειναι τα χρωματα για αερογραφο? Οταν ειχα φτιαξει την τελε μου εκει, ειχε περασει ενα πρωτο χερι μου την ειχε δωσει πισω(με τον ορο να μην την ακουμπησω με γυμνο χερι ), την ζωγραφισα(πιλελο\ακρυλικο μελανι) και την ξαναπηγα για να την τελειωσει. 2003-04 no problems so far ;) Ωραίο μπαρμπούνι ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 off topic ...τον Κακανιάρη να λύνει τα προβλήματα ....έκανε refinish σε ένα jazz bass του 63 ενός φίλου, ...απίστευτο !!! rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Όχι απαραίτητα...εξαρτάται και από τον αερογράφο. Σε αυτόν εδώ που έχω (και κοστίζει μία περιουσία) βάζω μόνο εκολίνες νερού off topic sorry! Μηπως εχεις δοκιμασει εκολινες πανω σε μεταλλο? Μου τις προτεινανε αλλα... (για την ακριβεια θελω να ζωγραφισω σε κατι σκουριασμενα φυλλα λαμαρινα(?) και να κρατησω τη σκουρια ;)) Ωραίο μπαρμπούνι ;D ;D ;D ;D Koi ειναι! http://en.wikipedia.org/wiki/Koi μην παραγγειλεις εσυ στην ψαροταβερνα ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 off topic sorry! Μηπως εχεις δοκιμασει εκολινες πανω σε μεταλλο? Μου τις προτεινανε αλλα... (για την ακριβεια θελω να ζωγραφισω σε κατι σκουριασμενα φυλλα λαμαρινα(?) και να κρατησω τη σκουρια ;)) Όχι...απλά έχω τυπώσει σε λαμαρίνα (με τα γνωστά πολύ καλά αποτελέσματα). Και τώρα, κάτι ετοιμάζω σε λαμαρίνα... ;) Πάντως οι εκολίνες δεν κάθονται στη συνηθισμένη προετοιμασία για πολυουρεθάνη διπλής...εκεί θέλει ακρυλικά. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Όχι...απλά έχω τυπώσει σε λαμαρίνα (με τα γνωστά πολύ καλά αποτελέσματα). Και τώρα, κάτι ετοιμάζω σε λαμαρίνα... ;) Πάντως οι εκολίνες δεν κάθονται στη συνηθισμένη προετοιμασία για πολυουρεθάνη διπλής...εκεί θέλει ακρυλικά. οκ 8ανκ γιου! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 ;D Koi ειναι! http://en.wikipedia.org/wiki/Koi μην παραγγειλεις εσυ στην ψαροταβερνα ;D Στην ταβέρνα το παραγγέλνεις σαν σαζάνι (ή κυπρίνο). ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση