hotspur Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Αρχηγε, στα λεφτα σου υπαρχει και αυτο http://www.thomann.de/gr/fender_roger_waters_precision_bass.htm?sid=bbd72d14f34303aa505afd0cb24a48ea και χωρις να το χω παιξει μου φαινεται αρκετα αξιολογο οργανο. Καπως καλυτερο απο τα 2 προαναφερθέντα mexican. Για αλλη εταιρια δεν το συζηταω ... Για κιθαρες να σου πω και αλλες εταιριες, ναι. Στα μπασα εχουμε χουντα ! Και πολυ καλα κανουμε ;D :P ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 .. Για κιθαρες να σου πω και αλλες εταιριες, ναι. Στα μπασα εχουμε χουντα ! Και πολυ καλα κανουμε ;D Εγω παλι γιατι δεν μπορω να σκεφτω καποιο γνωστο μου που ενα Φεντερακι να ειναι το κυριο οργανο του?Λες να μην ξερουν να παιζουν τα παιδια?Χμμμμμ...μαλλον.... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hotspur Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Εγω παλι γιατι δεν μπορω να σκεφτω καποιο γνωστο μου που ενα Φεντερακι να ειναι το κυριο οργανο του?Λες να μην ξερουν να παιζουν τα παιδια?Χμμμμμ...μαλλον.... Δεν ξερω ... τι να πω ... Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warchief Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Αρχηγε, στα λεφτα σου υπαρχει και αυτο http://www.thomann.de/gr/fender_roger_waters_precision_bass.htm?sid=bbd72d14f34303aa505afd0cb24a48ea και χωρις να το χω παιξει μου φαινεται αρκετα αξιολογο οργανο. Καπως καλυτερο απο τα 2 προαναφερθέντα mexican. Για αλλη εταιρια δεν το συζηταω ... Για κιθαρες να σου πω και αλλες εταιριες, ναι. Στα μπασα εχουμε χουντα ! Και πολυ καλα κανουμε ;D :P ;D εγω ειπα και παραπανω οτι προτεινω το cort.παντως αν προτειμησεις ενα fender-ακι προτεινω για θεματα ευελιξιας παντα ενα οργανο με JP μαγνητες οπως αυτο http://www.thomann.de/gr/fender_deluxe_pbass_special_mn_bk.htm δεν θα συμφονισω με το χουντικο καθεστως στα μπασα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Εγω παλι γιατι δεν μπορω να σκεφτω καποιο γνωστο μου που ενα Φεντερακι να ειναι το κυριο οργανο του? Τι; :o :o :o :o Τι λες τώρα... Το έχει ψάξει; έχει πάει σε κάποιον γιατρό ;D ;D ;D Αυτά που λες είναι πολύ σοβαρά πράγματα ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 και ομως!Ειχανε ολοι παλια Τα Φεντερ και τωρα τα εχουν σαν δευτερα οργανα ο ενας παιζει human ο αλλος ενα custom ο αλλος Parker! ενας αλλος παιζει mayones εγω warwick...τι να πω...Μαλλον ειναι κολλητικο... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Εγω παλι γιατι δεν μπορω να σκεφτω καποιο γνωστο μου που ενα Φεντερακι να ειναι το κυριο οργανο του?Λες να μην ξερουν να παιζουν τα παιδια?Χμμμμμ...μαλλον.... Γεια με λένε Εύη και παίζω με fender. Μόνο. Δεν έχω άλλο. Καλά είσαι; Φαντάζομαι το ερώτημα του OP έχει καλυφθεί πλέον έτσι; 4 σελίδες για επιλογή μπάσου... Ο ίδιος ο OP μάλλον δεν έχει προλάβει να μπει να τα διαβάσει όλα αυτά. Ας μην τον πελαγώσουμε άλλο με ότι μπάσο θυμηθεί ο καθένας που του αρέσει. Υπάρχει πάντα και αυτός ο οδηγός http://www.noiz.gr/index.php?topic=172001.0 και μετά βόλτα στα μαγαζιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 και ομως!Ειχανε ολοι παλια Τα Φεντερ και τωρα τα εχουν σαν δευτερα οργανα ο ενας παιζει human ο αλλος ενα custom ο αλλος Parker! ενας αλλος παιζει mayones εγω warwick...τι να πω...Μαλλον ειναι κολλητικο... Απαπαπαπαππαπααααα ;D ;D ;D Κάνεις κακές παρέες, να τις αλλάξεις ;D ;D ;D Και εμένα ένας κολλητός μου είναι που παίζει με τα Dingwall, αλλά εγώ... βράχος ;D Fender. Χρόνια με ψήνει- πάρε ένα... πως μπορείς και παίζεις με τα αυτά τα Fender... αυτά είναι για παππούδες (!)- αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα ;D Τέλος πάντων για να μην χαρακτηριστώ απόλυτος ;D έχω και τέσσερα μπάσα που δεν είναι Fender (τέτοιος πλουραλισμός ;D). Το ένα γράφει Squier... δεν πιάνεται ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση