Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 ...και απλα κλεινεις αυτο που εφαγε κολημα, δε πατας το κουμπι για ρεσταρτ Οπως και στις 99 απ'τις 100 περιπτωσεις στο PC Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 @Waterfall Και όμως έτσι είναι φίλε μου. Εάν ήταν αλλιώς, δεν θα είχε ο Γιώργος Μac...αλλά Pc Eκεί να δείς πόσα κραςςςς έχει φάει...ο Παπανδρέου!!!! ...να αφηνω τον...αλλον να μιξαρει στο δικο μου daw? ;D Να μιξάρει όχι...αλλά τουλάχιστον θα μπορούσες να τον αφήσεις να παίξει κιθάρα ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 τι να το κανω το internet στο audio pc μου...να αφηνω τον...αλλον να μιξαρει στο δικο μου daw? ;D ;D ;D ;D edit: Κάλη ίδεα! Βάλε ρε το TeamViewer, να σε κάνω ένα remix! :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Οπως και στις 99 απ'τις 100 περιπτωσεις στο PC ακριβως,ενταξει παραδεχομαι οτι τα mac ειναι πιο...ΟΜΟΡΦΑ... ;D Να μιξάρει όχι...αλλά τουλάχιστον θα μπορούσες να τον αφήσεις να παίξει κιθάρα Και να παιζει καγκουριες με 2000 νοτες το λεπτο η σαν και εσενα σαχλοφωνιο με ηχους απο τη Σαβανα? Αστο μπορω και μονος μου.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 η σαν και εσενα σαχλοφωνιο με ηχους απο τη Σαβανα? ...με προσβάλεις... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Τωρα το οτι ο George εχει Mac, αυτο ειναι διαφημιση για τα Mac? :-X ακριβως,ενταξει παραδεχομαι οτι τα mac ειναι πιο...ΟΜΟΡΦΑ... ;D Πιο ομορφα ναι. Αλλα ας καταλαβουν καποιοι επιτελους οτι μιλαμε πλεον για δυο Intel μηχανηματα, απλα με αλλο OS το καθενα. :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Τωρα το οτι ο George εχει Mac, αυτο ειναι διαφημιση για τα Mac? : όχι, είναι διαφήμιση ότι για όλους υπάρχει ελπίδα σε αυτή τη ζωή... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 μιας και αναστήθηκε το θέμα, ήθελα να μου πείτε 1. τι εννοείτε όταν λέτε πως το mac mini ειναι "entry level" και 2. γιατί ο iMAC δεν είναι ένα mac mini μέσα σε μια οθόνη; {μιλάω για σύγκριση υπολογιστών με ίδιο επεξεργαστή, ίδια μνήμη κλπ} Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που κάνει τον iMAC ανώτερο; Μια και κΣέρετε από καλό μακ, δεν απαντά κάποιος και σε αυτό? επίσης, όμορφα τα mac, αλλά η tele είναι πιο όμορφη. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chriskar Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 απλα ξαναλεω, ολοι εσεις οι πισακιδες (χιχι) λετε και εκθειαζετε τα win οτι ειναι καλα κτλ, δοκιμαστε ομως και την αλλη πλευρα για καποιο καιρο, και μετα τα ξαναλεμε.. για να ειστε και αντικειμενικοι.. κι εμεις δε γενηθηκαμε με τον iMac αγκαλια, pc ειχαμε καποτε Squier Tele CV 50's Ibanez SAS36FM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chriskar Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Μια και κΣέρετε από καλό μακ, δεν απαντά κάποιος και σε αυτό? επίσης, όμορφα τα mac, αλλά η tele είναι πιο όμορφη. αυτη τη στιγμή το μινι που κυκλοφορει ειναι πιο χαμηλο σε χαρακτηριστικα απο imac.. αν συγκρινεις ιμακ και μινι με τα ιδια χαρακτηριστικα ειναι ιδια, απλα ισχυουν τα αυτονοητα οτι το ιμακ εχει οθονη, πληκτρ + ποντικι, superdrive..... Squier Tele CV 50's Ibanez SAS36FM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση