marathon Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Real Time δεν ακούγαμε τίποτα ("άκρα του τάφου σιγή" ;D και στα δύο), μόνο στην ηχογράφηση ακουγόταν. Κανονικά έπρεπε να γίνει το ανάποδο...κάποια βλακεία θα κάνατε στο Cubase...Θεωρητικά, και ας το επιβεβαιώσει κάποιος πιό σχετικός από εμένα, δεν θα έπρεπε να έχεις διαφορές. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Κανονικά έπρεπε να γίνει το ανάποδο...κάποια βλακεία θα κάνατε στο Cubase...Θεωρητικά, και ας το επιβεβαιώσει κάποιος πιό σχετικός από εμένα, δεν θα έπρεπε να έχεις διαφορές. Και εγώ έτσι πίστευα, ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να έχω διαφορές. Το αποτέλεσμα όμως είχε δείξει άλλο. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Η Apple αφήνει - σκόπιμα - αδιευκρίνιστο το ζήτημα της καταλληλότητας των μηχανημάτων της για τις διάφορες πιθανές χρήσεις τους. Επίσημα, κάθε επαγγελματίας θα σου έλεγε ότι μόνο το Mac Pro κάνει για μουσικές εφαρμογές, αλλά στη πράξη - και ανάλογα με το τι εννοείς όταν λες "μουσικές εφαρμογές" - μπορείς να εργαστείς και με ένα iMac. Το mini, έχει ένα μεγάλο πρόβλημα: πολύ αργό δίσκο. Προκειμένου να μην αυξάνεται η θερμοκρασία (κάτι εύκολο σε ένα τόσο μικρό κουτί), βάζουν δίσκους 2.5 ιντσών που περιστρέφονται στις 5.400 στροφές (οι κανονικοί περιστρέφονται στις 7.200), τεχνολογική επιλογή που σχεδόν αναγκάζει το mini να "σέρνεται", παρά το γεγονός ότι έχει αρκετή επεξεργαστική ισχύ. Οπότε, θα ήμουν επιφυλακτικός για το mini αν θέλω να γράφω σε πάνω από 4-5 κανάλια και να τα αναπαράγω ταυτόχρονα με τα εφέ τους κλπ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Η Apple αφήνει - σκόπιμα - αδιευκρίνιστο το ζήτημα της καταλληλότητας των μηχανημάτων της για τις διάφορες πιθανές χρήσεις τους. Επίσημα, κάθε επαγγελματίας θα σου έλεγε ότι μόνο το Mac Pro κάνει για μουσικές εφαρμογές, αλλά στη πράξη - και ανάλογα με το τι εννοείς όταν λες "μουσικές εφαρμογές" - μπορείς να εργαστείς και με ένα iMac. Mac Pro και iMac...Άλλη κατηγορία. Το mini, έχει ένα μεγάλο πρόβλημα: πολύ αργό δίσκο. Προκειμένου να μην αυξάνεται η θερμοκρασία (κάτι εύκολο σε ένα τόσο μικρό κουτί), βάζουν δίσκους 2.5 ιντσών που περιστρέφονται στις 5.400 στροφές (οι κανονικοί περιστρέφονται στις 7.200), τεχνολογική επιλογή που σχεδόν αναγκάζει το mini να "σέρνεται", παρά το γεγονός ότι έχει αρκετή επεξεργαστική ισχύ. Οπότε, θα ήμουν επιφυλακτικός για το mini αν θέλω να γράφω σε πάνω από 4-5 κανάλια και να τα αναπαράγω ταυτόχρονα με τα εφέ τους κλπ. Σωστός ο Trolley! Δεν εστίασα στο δίσκο καθόλου είναι η αλήθεια, παρόλο που το γνωρίζω το θέμα των "στροφών", αλλά στη σελίδα του plaisio απλά κοίταξα -γρηγοράδα- τη χωρητικότητα. Δηλαδή με το δίσκο ενδέχεται να έχει τα ίδια θέματα που έχει και ένα laptop με δίσκο στις 5400 έτσι? Δεν πιστεύω να είναι και "eco-green" ;D ο δίσκος στο mini? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Δηλαδή με το δίσκο ενδέχεται να έχει τα ίδια θέματα που έχει και ένα laptop με δίσκο στις 5400 έτσι? Όχι ακριβώς τα ίδια θέματα (ισχύει ότι τα Mac είναι καλύτερα σχεδιασμένα από τα PC) αλλά πολύ παρόμοια θέματα. Δεν πιστεύω να είναι και "eco-green" ;D ο δίσκος στο mini? Και βέβαια είναι. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Όχι ακριβώς τα ίδια θέματα (ισχύει ότι τα Mac είναι καλύτερα σχεδιασμένα από τα PC) αλλά πολύ παρόμοια θέματα. Χμ, κοίτα εδώ όμως τι κάνουν http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/mac_mini?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-CONFIGURE-INLINE-MACMINI-TECH+SPECS&cp=CONFIGURE-INLINE-MACMINI-TECH+SPECS Ο 2.66 με 500GB είναι στις 7200, ενώ ο πιο μικρός 2.4 με 320GB είναι στις 5400 και ούτε που το αναφέρουν καν. Βέβαια αυτό αλλάζει με BTO, αλλά πάλι φτάνεις στα λεφτά του 2.66. Απο το BTO: 2.4GHz Intel Core 2 Duo 4GB 1066MHz DDR3 SDRAM - 2x2GB 500GB Serial ATA Drive SuperDrive 8x (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW) Apple Magic Mouse Apple Wireless Keyboard User's Guide (English) $987.00 6 or 12 month special financing options Ships: 1-3 business days Free Shipping Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Πάντως όταν μιλάμε για απαιτητικά projects, είναι καλό να υπάρχει ξεχωριστός δίσκος για τα audio κανάλια. Για 10-12 κανάλια λογικά και ένας 7.200 θα τα βγάλει, αλλά για 5.400 δε θα έπαιρνα και όρκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Αν είσαι λίγο "ποντίκι" και δεν σε πειράζει να κάνεις void την εγγύησή σου, μπορείς να βάλεις δύο δίσκους στο macmini αφαιρώντας το dvd-rom. Αν ο ένας είναι 750άρης και ο άλλος ένας ssd 120άρης για το λειτουργικό, το μηχάνημα θα πετάει. Επιπλέον δεν είναι κάτι που χρειάζεται να το κάνεις από την αρχή. Το αναβαθμίζεις στην πορεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Πάντως όταν μιλάμε για απαιτητικά projects, είναι καλό να υπάρχει ξεχωριστός δίσκος για τα audio κανάλια. Για 10-12 κανάλια λογικά και ένας 7.200 θα τα βγάλει, αλλά για 5.400 δε θα έπαιρνα και όρκο. Μάλιστα, μετά τη σωστή επισήμανση του trolley είσαι ο 2ος που έχει τις επιφυλάξεις του. Το κρατάω αυτό... Αν είσαι λίγο "ποντίκι" και δεν σε πειράζει να κάνεις void την εγγύησή σου, μπορείς να βάλεις δύο δίσκους στο macmini αφαιρώντας το dvd-rom. Αν ο ένας είναι 750άρης και ο άλλος ένας ssd 120άρης για το λειτουργικό, το μηχάνημα θα πετάει. Επιπλέον δεν είναι κάτι που χρειάζεται να το κάνεις από την αρχή. Το αναβαθμίζεις στην πορεία. Τι είναι εγγύηση? ;D ;D Ωραία τα λες, αλλά μ'αυτό το σκεπτικό όμως πάω για 1200άρι και πάνω, άρα και σε ένα iMac εναλλακτικά ;) Το θέμα είναι να κρατηθεί και το κόστος σε ένα λογικό επίπεδο όπως αυτό των €790 που αναφέρουν τα Ελληνικά on-line shops. Αν είναι να δώσω 1200+ πάω για 6πύρηνο με 8GB RAM και 2ΤΒ σκληρούς, αλλά δεν θέλω να φτάσω εκεί. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Αν είναι να δώσω 1200+ πάω για 6πύρηνο με 8GB RAM και 2ΤΒ σκληρούς, αλλά δεν θέλω να φτάσω εκεί. Χμμμ... Μιλάς για PC έτσι; Αν είναι έτσι να ξέρεις ότι και με 8 κατόμπαλα παίρνεις αερΌπλανο ;D Διαστημόπλοιο μιλάμε, ;D τουλάχιστον 4 φορές πιο γρήγορο από το MacMini. Φυσικά αν θέλεις αποκλειστικά MAC, και κάτι δεν κατάλαβα καλά, συγνώμη και αγνόησε τα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση