spiros666 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Βγήκε και το 2 ευχαριστώ που το ανέφερες ,γιατί εμένα με εχουν φάει τα φροντηστήρια.http://www.youtube.com/roadrunnerrecords#p/u/0/-vaDfcKzLbY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Πέρα από το ξεφτιλίκι με τα βιντεο-reality πρέπει να ομολογήσω ότι είναι ωραίο να βλέπεις διαφορετικές προσεγγίσεις στα παιξίματα του mike.Επίσης ο Mike Pagini, και ο ψηλέας με το μπλέ μπλουζάκι καθώς και το ομορφόπαιδο ο ξανθός μου απέδειξαν το ότι ''ουδείς αναντικατάστατος''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 μου απέδειξαν το ότι ''ουδείς αναντικατάστατος''. σε αυτα τα επιπεδα οντως....ειναι σαν να δωσεις τη Ferrari & να παρεις Lamborgini..... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι ο Mike Mangini ταίριαξε πολύ καλά στην audition. Έπαιξε καταπληκτικά και νομίζω ότι γενικότερα δένει μαζί τους. Για να δούμε και τους υπόλοιπους... Όλοι παιχτρόνια . Ο Donati παιχταράς αλλά μου φαίνεται λίγο 'ευγενικός' για αυτή την μπάντα. Ο Minemann είναι ο τύπος που είχε παίξει με τον Paul Gilbert? Επίσης δεν νομίζω ότι πολυκολλάει. Θα παιχτεί μεταξύ Mangini και Αquiles Priester πιστεύω... :P Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros666 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 σημερα κυκλοφορησε το τριτο και το τελευταιο βιντεο. and the winner is... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Ελπιζω να μην καταληξει κι αυτος πανελιστας οπως ο Προδρομος του Big brother... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros666 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 φαινόταν από την αρχή ότι θα πάρουν τον mangini,και μάλλον το ήξεραν και αυτοί από πριν...η οντισίον ήταν περιτή για τους άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 ...συγκεντρωνε τα περρισοτερα κρεντιτς απο την αρχη...παρομοιο μουσικο μπακγκραουντ...ιταλοαμερικανικη καταγωγη...μεγαλο ονομα στους κυκλους των ντραμερ,ιματζ... στην οντισιον φαινεται να παιζει το υλικο σαν να το επαιζε χρονια...εδω ολοκληρος ντονατι και σκονταψε...ο λανγκ φαινεται να το σκεφτεται λιγο...ενιγουει...παντως σε σχεση με τους δυο-τρεις πιο αγνωστους(ροντι,πριστερ και τον σουηδο)νομιζω οτι ο κολλιας θα εκανε πολυ καλυτερη δουλεια,θαχε πολυ φαση να τον δω να δοκιμαζει... προσωπικα συγκινηθηκα πολυ με την αντιδραση του μαντζινι...δειχνει πραγματικα συγκλονισμενος και εχοντας περασει απο παρομοιες φασεις(σε ενα ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο λεβελ)κι εχοντας βρεθει και στις δυο θεσεις(χαμενος/κερδισμενος)μπορω να τον καταλαβω...ειναι το μονο σημειο του ντοκιμαντερ που εχει να κανει με την πραγματικη και βαθεια αγαπη για την μουσικη και μονο για την μουσικη... υ.γ. ο μιουνγκ εχει χαμογελασει ποτε στην ζωη του???χειροτερος κι απο τον γουεκλ...!!!! :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 εγώ ήθελα Μίνεμαν λόγω χαρακτήρα... από ικανότητες....δεν θα χα πρόβλημα να έχω οποιονδήποτε από τους 7 στη μπάντα μου! :P ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chris899 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2011 υ.γ. ο μιουνγκ εχει χαμογελασει ποτε στην ζωη του???χειροτερος κι απο τον γουεκλ...!!!! :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ΝΑΙ!!και ομως τον ειδαμε να μιλαει 4 φορες.τι αλλο θες? ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση