amerithanos Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 Γεια χαρα σε ολους.Μια μικρη βοηθεια :) Εχω ενα midi keyboard και συγκεκριμενα το emu xboard 25 το οποιο εχει πανω 16 knobs,τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο Cubase 3 για να μπορω με τα knobs να ελεγχω τα διαφορα ρυθμιστικα στα vst και στα pluggin μου? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 Τις ρυθμίσεις τις κάνεις στο controller. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amerithanos Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 δλδ?τι ακριβως πρεπει να κανω?εχω χασει και το εγχειριδιο χρησης γαμωτο :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 http://www.emu.com/support/files/download2.asp?Centric=767&Platform=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση