block Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να κατεβάσω τα video του site ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2006 http://keepvid.com/ leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2006 Με ένα πολύ εύχρηστο plug-in του Firefox, το VideoDownloader μετά μετονομάζετε το αρχείο ώστε να έχει κατάληξη ".flv" και το βλέπετε με ένα FLV player ή το μετατρέπετε σε avi μέσω κάποιου convertor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2006 Με ένα πολύ εύχρηστο plug-in του Firefox' date=' το VideoDownloaderμετά μετονομάζετε το αρχείο ώστε να έχει κατάληξη ".flv" και το βλέπετε με ένα FLV player ή το μετατρέπετε σε avi μέσω κάποιου convertor. εγω τα μετονομάζω κατευθείαν σε .avi και παίζουν μια χαρά :wink: Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2006 το rename σε μένα δυστυχώς δεν έπιασε... ένα πολύ καλό convert prog που το δοκίμασα και τα μετατρέπει σωστά είναι εδώ: http://www.effectmatrix.com/ δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2006 Με ένα πολύ εύχρηστο plug-in του Firefox' date=' το VideoDownloaderμετά μετονομάζετε το αρχείο ώστε να έχει κατάληξη ".flv" και το βλέπετε με ένα FLV player ή το μετατρέπετε σε avi μέσω κάποιου convertor. Σε ποιον φάκελο του Firefox μετακινώ το αρχείο (videodownloader-1.0-fx.xpi) για να δουλέψει το plugin? www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2006 το κάνεις install κατευθείαν απο το site και κάνεις restart τον firefox. that's all :wink: Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2006 το κάνεις install κατευθείαν απο το site και κάνεις restart τον firefox.that's all :wink: ...ή παίρνεις το αρχείο ".xpi" και με drag & drop το βάζεις μέσα στο ανοιχτό παράθυρο του firefox. Η κατευθείαν μετονομασία του αρχείου σε ".avi" ούτε σε εμένα λειτουργεί. ReCoC έχεις και άλλα flash-οειδή εγκατεστημένα στον firefox σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2006 Εμένα γίνανε όλα μαντάρα. :evil: Κατέβασα τον FireFox και Videodownloader και κατέβασα από το youtube ένα αρχείο “get_video” 11.4MB που δεν παίζει ούτε στον FlvPlayer. Πχ. το «get_video» το μετονόμασα σε AV_PceVerde.flv Αλλά ο FlvPlayer το βλέπει σαν «AV_PceVerde.flv.htm» και δεν το παίζει. Τι να κάνω; Όταν κάνω διπλό κλίκ στο εικονίδιο "AV_PceVerde.flv" αντί να ανοίξει ο FlvPlayer, ανοίγει ο FireFox και κολλάει. :evil: ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2006 Εμένα γίνανε όλα μαντάρα. :evil: Κατέβασα τον FireFox και Videodownloader και κατέβασα από το youtube ένα αρχείο “get_video” 11.4MB που δεν παίζει ούτε στον FlvPlayer. Όταν πατάς save target as στο keepvid,στο παράθυρο που σου ανοίγει πρέπει να μετονομάσεις το αρχείο σε .flv,όχι αφού το έχεις κατεβάσει. Αυτό γενικά.Για άνοιγμα μέσω firefox δεν ξέρω. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση