aris 17561 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 Μα ρε Άρη είσαι σίγουρος πως ένας ενισχυτής θα πηγαίνει με όλες τις κιθάρες σου; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αφου τοσο καιρο λετε οτι οι κιθαρες μου ειναι καλες και οτι αδικουνται λογω κακου ενυσχητη... Ε !!! του που....η !!!!!!! Δωσε κανα χιλιαρικο παρε καποιο κεφαλι,και αν δεν τον θες το αγοραζω εγω. (να ειναι κανενα τις προκοπης, ε! ;D) Ετοιμασου για φαερμπολ !!! ;D ;D http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 Ετοιμασου για φαερμπολ !!! ;D ;D Kαλό Πάσχα Άντε και Καλα Χριστούγεννα μέχρι τότε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ntroulis Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αφου τοσο καιρο λετε οτι οι κιθαρες μου ειναι καλες και οτι αδικουνται λογω κακου ενυσχητη... Ε !!! του που....η !!!!!!! Ετοιμασου για φαερμπολ !!! ;D ;D [/quote Τωρα μαλιστα, δεν τον ειχω ακουσει, παντως καπια στιγμη αργοτερα καποιο engl θα παρω, i really miss them some times :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Μην με αποπροσανατολιζεις εσυ !!! Τελειωσε... Σιγα τα λεφτα... ενα χιλιαρικακι ειναι...Ετσι πρεπει... :'( :'( :'( Ειναι πολλα τα λεφτα ρε γαμ......ο !!!! :'( :'( :'( http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 Κράτα τις τρεις αγαπημένες σου κιθάρες, πούλα τις υπόλοιπες και άρχισε να αγοράζεις και να πουλάς ενισχυτές, δεν γίνεται αλλιώς δουλειά... άιντε μπράβο :D Άλλοι με 3 κιθάρες των 300 ευρώ δεν παίζουν με τρανζίστορ και παίζεις εσύ, μεγάλο παιδί είσαι, σοβαρέψου ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 + Πολλά για το "πουλα καμμια κιθαρα".. ;) Θα το παω παρακατω : αφου δεν γουσταρεις τις πεταλιερες σου, πούλα τες... :) Πουλάς και καποια απο τις κιθαρες σου (καποια που δεν πολυπαιζεις και δεν θα σου λειψει ιδιαιτερα), βαζεις (και αν!) και απο την τσεπη σου και παιρνεις Powerball II και μια καμπινιτσα 2Χ12 και ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ... ;) :D :D By the way, πουλανε στις αγγελιες Powerball II ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 Να πουλήσω κιθάρες :( δεν μου πάει η καρδιά:-( και πεταλίερες ; :( πάλι δεν μου πάει η καρδιά. Της εχω αγαπήσει. Καλά πέρα από την πλάκα έτσι πρέπει να γίνει... Θα δώσω μια από τις 8 κιθάρες θα δώσω και την ρπ500 θαβάλω και κάτι από την τσέπη και θα πάρω έναν ενισχυτη να τελειώνουμε. Ξέρω βέβαια ότι μετά θα σας λείψουν το θέματα που ανοίγω αλλά τι να κάνουμε ; κάτι θα σκεφτώ :-) http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 Καλά βρέ αθεόθοβε, έχεις 8 κιθάρες (και δυό πεταλιέρες απ' ότι κατάλαβα) και συζητάμε που θα βρείς τα λεφτά :o Ντροπή βρέ... Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια ενός επενδυτή στο ελληνικό χρηματιστήριο "Πούλα, πούλα, πούλα" Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 Εντάξει θα πουλήσω. Το πολύ πολύ μετά να ανοίξω μερικά θρεντ για το ποιες κιθάρες να πάρω για να τις ξανά κάνω 8. Εξάλλου δεν εχω βγάλει τσάμπα το νόημα του διασκεδάστη εδώ μέσα . http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση