messalion Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Πάντως εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα καλώδιά μου και όσο και να προσπαθείς να μου τη σπάσεις δεν θα τα καταφέρεις :o :o :o ;D ;D ;D αχχχ κριμα τοσα ποστς χαμενα οχι ρε συ απλα μου φανηκαν πολλα τα λ7 για αυτα τα καλωδια (δεν ειναι δα και monster) και γιαυτο το ανεφερα - φυσικα και πρεπει να εισαι ευχαριστημενος αφου οπως σου ειπα και παραπανω "η δουλεια να γινεται και τα λ7 ειναι δευτερευον παραγοντας" Να σου πω την αλήθεια με το ebay δεν πολυασχολούμαι, οπότε αφού δεν βρήκα κάτι αξιόλογο στην Ελλάδα, πήρα από τους φίλους μας (τους Γερμανούς ντε) αυτά τα φανταστικά καλώδια ;D καλως ή κακως το ebay εχει μεγαλες ευκαιριες και πολλες παγιδες ταυτοχρονα - το site που σου ποσταρα ειναι πολυ αξιοπιστος σαν seller και μπορεις να τον εμπιστευτεις για τυχον μελλοντικες αγορες καλωδιων αμα θελεις ;) ;) αλλα που 160 ευρω που εδωσες και που 80 πανω κατω και καλυτερης ποιοτητας καλωδια και πιο μεγαλα ;D ;D ΤΩΡΑ στην ειπα χαχαχα (πλακα κανω ρεε) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 αλλα που 160 ευρω που εδωσες και που 80 πανω κατω και καλυτερης ποιοτητας καλωδια και πιο μεγαλα Πάντως έτσι για τη βλακεία ;D, τα καλώδια που πρότεινες από ebay είναι 17 ευρώ τα 20 μέτρα. 17 ευρώ επί 8 καλώδια είναι 136 ευρώ συν ό,τι μεταφορικά βγουν. Μια η άλλη σχεδόν. Βέβαια είναι 20 μέτρα και όχι 15 που ήθελα εγώ. Τώρα αν είναι καλύτερης ποιότητας, είναι συζητήσιμο μιας και στο ψηφιακό το θέμα είναι να κάνει τη δουλειά. Δεν υπάρχει ποιότητα ηχητική στο ψηφιακό καλώδιο, μόνο να κάνει τη δουλειά χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 το ξερω απλα ηθελα να δωσω εναν "αλλον" τονο στην συζητηση ;D ;D το "ποιοτικα" στα ψηφιακα καλωδια ενδείκνυται για την ποιοτητα κατασκευης ΠΑΝΤΑ - ποση θωρακηση εχουν κ.τ.λ. φυσικα και δεν θα ακουσεις διοφορα στην ηχογραφηση αλλα η κακια στιγμη μιας τσακισης μπορει να ερθει στον καθενα μας και αυτα τα διαολια ειναι πολυ ευαισθητα γαμωτο think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 EDIT τα μεταφορικα ειναι 5 ευρω για 1 μοναδα παραγγελειας και + 1 ευρω για καθε αλλο προιον εξτρα οποτε για την ιστορια θα σου εβγαινε γυρω στα 12 ευρω no big deal i agree with you think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 το ξερω απλα ηθελα να δωσω εναν "αλλον" τονο στην συζητηση ;D ;D το "ποιοτικα" στα ψηφιακα καλωδια ενδείκνυται για την ποιοτητα κατασκευης ΠΑΝΤΑ - ποση θωρακηση εχουν κ.τ.λ. φυσικα και δεν θα ακουσεις διοφορα στην ηχογραφηση αλλα η κακια στιγμη μιας τσακισης μπορει να ερθει στον καθενα μας και αυτα τα διαολια ειναι πολυ ευαισθητα γ***το Πράγματι. Ελπίζω να αποδειχθούν καλή επιλογή με το πέρασμα του χρόνου. Πάντως κι εγώ τα έχω φροντίσει δεόντως. Τα έχω βάλει σε ανθεκτικά κανάλια μόνα τους (εννοώ χωρίς κάποιο άλλο καλώδιο ρεύματος κλπ) και κάνουν ελάχιστες στροφές στην πορεία τους. Είδωμεν ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiobox Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Αν και υπερβολικά ετεροχρονισμένα, συμπληρώνω για μελλοντικές αναγνώσεις, ότι το μέγιστο ωφέλιμο μήκος της οπτικής ίνας, εξαρτάται από το υλικό της. Οι οπτικές ίνες που χρησιμοποιούμε εμείς, του εμπορίου, είναι fiber optic, δηλ. έχουν πλαστικό υλικό για την ίνα. Αν και κάνει την δουλειά της καλά, είναι εγγυημένη για αποστάσεις εως 20 περίπου μέτρα, λόγο απωλειών στην ανάκλαση του φωτός. Μάλιστα κάποιες οπτικές ίνες, παρουσιάζουν απώλειες μετρήσιμες db/m, ευτυχώς αφορούν την ένταση του σήματος και όχι το ποιοτικό περιεχόμενο του, αφού είναι ψηφιακό το format. Οι οπτικές ίνες που χρησιμοποιούνται για μεγάλες αποστάσεις έιναι military specs. Η ίνα είναι φτιαγμένη από γυάλι ή τι άλλο υλικό που επιτρέπει άριστη ανάκλαση για τεράστιες αποστάσεις και πιθανόν η ένταση του φωτός ή η συχνότητα να είναι διαφορετική, από τα συστήματα που τις χρησιμοποιούν. Διαθέτουν άλλου τύπου φις στην άκρη, αν και φαντάζομαι ότι αυτό αλλάζει, υπάρχουν σε διάφορα διαμετρήματα και είναι πολύ ακριβές. Η ALVA, επίσημος συνεργάτης της RME, στην Ελλάδα από ΝΑΚΑ, διαθέτει νομίζω και τέτοιες οπτικές. Πάντως είναι ιδιαίτερη κατηγορία οπτικής ίνας και όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να παραγγείλει. Για τις απλές οπτικές για μεγάλες αποστάσεις, ή μετατρέπουμε το format σε ethernet, madi, aes/ebu ή χρησιμοποιούμε repeters, refreshers ή active spliters για να τονόσουμε το σήμα για άλλα 20 μέτρα. 'Ολα είναι ατμός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση