yannis37 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Συγκεκριμένα, ήθελα να ταιριάζει με τα κουμπηά και με το binding. Το pickguard είναι άσπρη πέρλα ξέξασπρη. αφου το Pickguard ειναι ασπριλα γιατι να βαλεις κρεμ μαγνητες? HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Τη συναρμολόγησα :) Παραθέτω 2 ολόσωμες και μια κοντινή για να δείτε πως είναι το binding. Οι χορδές είναι ψόφιες - τις έβαλα μονο για να ρυθμίσω τη γέφυρα και για να έχω "αναφορά" να κόψω το nut (αύριο). (Ναι κρατάω παλιές χορδές για τέτοιες χρήσεις) Σε σχέση με τα χώματα, όλα τα πλαστικά μέρη θα γίνουν μονόχρωμα κρεμ (έχω παραγγείλει καινούριο pickguard 1-ply cream με 11 βίδες) και οι μαγνήτες θα χρωματιστουν στο ίδιο χρώμα (με κάποιο τρόπο που θα εφεύρω όταν έρθει η ώρα ;D ). Αύριο θα βάλω καινούριες χορδές, θα ρυθμίσω intonation και θα προσπαθήσω να γράψω κάτι. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Μπράβο ρε Χάρρυ! Παρά το σκοτεινό της φωτό φαίνεται πανέμορφη (έχω έντονη φαντασία εξάλλου). ;D Σε αναμονή juicy λεπτομερειών! :D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 φτου φτου σκόρδα www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Πολυυύ ωραία!! 8) (Εμένα μου αρέσει πάντως έτσι όπως είναι τώρα με την πέρλα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 (Εμένα μου αρέσει πάντως έτσι όπως είναι τώρα με την πέρλα...) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΓΟΥΣΤΟ !!! (αντε το πολύ aged white pearl). Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΓΟΥΣΤΟ !!! (αντε το πολύ aged white pearl). ...και για να το αναπτύξω και λίγο... ;D Με αυτό το tremolo αλλά και το binding, η πέρλα μου κάθεται καλύτερα απο 1ply aged. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Είναι πανέμορφη φίλος. Το binding είναι τρέλλα. Η ταστιέρα κούκλα. Άστην όπως είναι με την πέρλα. Καταλαβαίνω ότι σου πέφτει λίγο παραπάνω το bling-bling αλλά το σηκώνει θεωρώ. (Για να μη σου πω ότι σηκώνει μέχρι και χρυσό hardware στην επόμενη αναβάθμιση και παρεξηγηθώ.) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 (Για να μη σου πω ότι σηκώνει μέχρι και χρυσό hardware στην επόμενη αναβάθμιση και παρεξηγηθώ.) Όχι από εμένα. Υπάρχει ελπίς σε αυτό το φόρουμ τελικά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Όχι ρε είμαστε πολλοί.... ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση