Προς το περιεχόμενο

Νεο μέλος με Yamaha Motif XS8 ψάχνει απαντήσεις

sdal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συγγνώμη, αλλά ... λάθος όργανο πήρες.

Έπρεπε να πάρεις κάποιο κατηγορίας "arranger" ( Yamaha, Roland, Korg, Kenton ... )

Όχι ότι το XS8 δεν κάνει, αλλά θα παιδευτείς πολύ για κάτι

που με άλλα όργανα θα ήταν πιο απλό και πιο διασκεδαστικό ...

Τέλος πάντων, σεβαστή η επιλογή σου ...

Να πω την αληθεια μου αρεσουν περισσοτερο να παιζω μουσικες τυπου j.m. jarre , vangelis, yanni, blues, rock και λιγοτερο ελληνικα, αλλα τα θελω και αυτα που και που για το τσακιρ κεφι. Σιγουρα το arranger ειναι πιο απλο αλλα δεν ξερω καποιο με βαρυκεντρισμενο κλαβιε. για μενα το πληκτρο του xs8 δεν εχει καμια σχεση με το tyros. Δυσκολα θα ξανα παω σε πληκτρο αλλο απο βαρυκεντρισμενο. με δυσκολεψε λιγο στην αρχη γιατι μου φαινοταν βαρυ αλλα το συνηθισα ηδη και ειναι πολυ γρηγορο. καθισα λιγο στο παλιο ενα kawai δισκαλο που εχω και μου φανηκε πολυ ψευτικο. Παιδια σας ευχαριστω για την μεχρι τωρα ανταποκριση.

ΥΓ Απο arranger μου αρεσε πολυ το ketron Audya σαν ηχους και ρυθμους αλλα οχι σαν τιμη. και πολυ καλο μηχανακι το ketron midjay.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να χάνεις σε αμεσότητα και τσακίρ κέφι  ;D αλλά μακροπρόθεσμα το Motif θα σε κάνει καλύτερο μουσικό. Το να φτιάχνεις μια ενορχήστρωση είναι μεγάλο σχολείο, και όργανα σαν το Motif είναι ότι πρέπει για αυτή τη δουλειά. Καλοτάξιδο  ;D

• Guru

Μπορεί να χάνεις σε αμεσότητα και τσακίρ κέφι  ;D αλλά μακροπρόθεσμα το Motif θα σε κάνει καλύτερο μουσικό. Το να φτιάχνεις μια ενορχήστρωση είναι μεγάλο σχολείο, και όργανα σαν το Motif είναι ότι πρέπει για αυτή τη δουλειά. Καλοτάξιδο  ;D

+1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου