Προς το περιεχόμενο

Αξίζει να αλλάξω τους EMG σε μια Bc rich gunslinger;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω μια Bc rich gunslinger power me EMG 81,85. Θέλω να φύγω απο τον ήχο των ΕΜG αλλα σκέφτομαι το γεγονός ότι οι EMG ανεβάζουν ενα φθηνο όργανο και ρίχνουν ένα πολύ καλό. Ξέρω οτι δεν εχει και τα καλύτερα ξύλα και θα ήθελα τη γνώμη σας να μου πείτε αν αξίζει να τους αλλάξω ή όχι. Αν ναι, τι θα μου προτείνατε? Θέλω κάτι δυνατό, ισως για κάποιον Bill lawrence.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Το όργανο είναι αυτο       http://www.bcrich.com/gunslinger_power.asp[/center]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αλλα σκέφτομαι το γεγονός ότι οι EMG ανεβάζουν ενα φθηνο όργανο και ρίχνουν ένα πολύ καλό

Αυτο το...ΓΕΓΟΝΟΣ που ακριβως το εχεις δει? (υπαρχει δηλ.καποια ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ μελετη η οποια ειναι ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ?)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Αυτο το...ΓΕΓΟΝΟΣ που ακριβως το εχεις δει? (υπαρχει δηλ.καποια ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ μελετη η οποια ειναι ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ?)

Εννοεί σε κόστος...εάν οι προηγούμενοι μανήτες είχαν 20-30 ευρώ και οι ΕΜG 150...voila!!! ;D ;D

...είσαι και οικονομολόγος τρομάρα μου!!!! ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

XA XA XA μου αρέσεις....

Πάντως εγώ σε αρκετές πολύ καλές κιθάρες μου έχω EMG (συνειδητή επιλογή) διότι ξέρω τι να περιμένω μόλις τους βάλω πάνω, εκτος αυτού τα πάνε περίφημα στα βρώμικά και αν ρίξεις 18V και στα καθαρά.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Kατά τη γνώμη μου ισχύει απλά επειδή οι συγκεκριμένοι μαγνήτες έχουν ΠΟΛΥ συγκεκριμένο ήχο.Άλλωστε το χουμε ξαναπεί ότι ακόμα και σε σκουπόξυλο αν τους βάλεις πάλι EMG θα ακούσεις. Πάντως κατά τη γνώμη πολλών εδώ μέσα (και εμού κατά 90%) τα ξύλα δεν παίζουν και τόσο μεγάλο ρόλο στον τελικό ήχο (εκτός από ότι μπορούν να επηρρεάσουν το sustain και resonance). Άλλα πράγματα όπως ένα εκατοστό παραπάνω στο ύψος του μαγνήτη,διαφορετικό nut κτλ κτλ κάνουν μεγαλύτερη διαφορά.

Πάντως η κιθάρα σου μια χαρά ξύλα θα έχει και μια χαρά parts όπως βλέπω από τα σπεκς οπότε μην ανησυχείς.Απλά με πάσσιβ μαγνήτες το όργανο θα είναι λιγάκι δύσκολο να προβλέψεις πως θα ακούγεται γι αυτό κάνε μια καλύτερη έρευνα να δεις τα χαρακτηριστικά των κάθε μαγνητών και μετά να αποφασίσεις τι θες.

βασικα εγω εχω ακουσει και κιθαρες με emg και με καταλληλα εφε ενυσχητες κτλ να παιζουν και αλλα πραγματα... Ενα θα σου πω... προσεχε...!!!

Σε κιθαρα με τρεμολο δεν ειναι σιγουρο οτι θα σου κανουν πασιβ μαγνητες... Στην δικη μου περιπτωση δεν μου κολαει και τοσο...Τουλαχιστον ο JB... τωρα ισως αλλοι να παιζουν... αλλα δυο κιθαρες με τρεμολα λοκινγκ που εχω και πασιβ ντανκανς δεν... 

Τα ξυλα της κιθαρας σου δεν ειναι αισχος που λες... μια χαρα ξυλα ειναι... Ομως ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη...

Τι ηχο θες να προσεγγισεις ας πουμε ?

• 1 μήνα αργότερα...

Τι ηχο θες να προσεγγισεις ας πουμε ?

Αυτο που δε μου αρεσει ειναι η συγκεκριμενη χροια, ειναι γουστα, τοτε που ειχα παρει την κιθαρα μολις ειχα αρχισει και δεν καταλαβαινα και πολλα :P  . Εναν ηχο ζεστο και ογκωδη

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου