Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Ένα καινούριο κομματάκι. Επίκειται νέα ηχογράφηση γιατί η φωνή θέλει βελτίωση και ξεχνάω και τους στίχους σε ένα σημείο αλλά αυτή την εβδομάδα δεν έχω χρόνο με τίποτα. Σας παραθέτω και τους στίχους για όποιον θέλει να διαβάσει. The Family Song He’s standing naked in a room that’s filled with hats no one told him to bring his own. Like a father like a son fishing for hearts some have swam and some have flown some have flown. (chorus) Everyday they just throw their clothes away and everyday they pay the price they have to pay for love is tearing them apart. She’s standing naked in a room that’s filled with shoes she’s sad she hasn’t worn her own. Like a mother like a daughter when she’s young a sun that’s promised but never shown. (chorus) He’s in the middle of a trip to distant space and those are happy times indeed. They’re born as stars but it’s the suns that take their place like sons when fathers are in need are in need. (chorus) She’s in the middle of vacation by the sea those lights are blinding when you’re down. She’s gathered shells and kept them safe and sound for me like mothers do when daughters frown when daughters frown. (chorus) The_Family_Song.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Ωραίοι στίχοι ,το κομμάτι δυστυχώς δεν μπορώ να το ακούσω απο την δουλειά rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 πολύ ωραιο!!! μπράβο!!! χωρις να έχω διαβάσει τι γραφεις θα σου έλεγα να ξαναγράψεις την φωνή. και . . έτσι οπως το φαντάζομαι, βάλε μερικά γεμίσματα με φλάουτο μόνο, και ειναι super ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Παιδιά σας ευχαριστώ. Ανεβάζω και μια ενορχηστρωμένη βερσιόν από ένα φίλο που έκανε εξαιρετική δουλειά πάνω στο κομμάτι. The_Family_Song_orchestrated.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 Δε σας άρεσε ε; (+ shameless bump ::)) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 μας αρεσε μας αρεσε, αλλα ολο λεμε το ίδιο ;D Κυκλοφόρα τα :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 Προσωπικα δεν μου αρεσε. Αν και ο στιχος ειναι αγγλικος μου κανει σε ελληνικη μεταφραση. Η Φωνη δεν ειναι και η καλυτερη, οχι πολυ καλη προφορα και τονικα λαθη. Στα δικα μου αυτια ειναι μια αδυναμη μπαλαντα με οτι αυτο συνεπαγεται. καλη συνεχεια! Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 Αν και θα συμφωνίσω με τα παραπάνω, θα προσθέσω τα εξείς: Το κομμάτι και το τραγούδισμα έχουν μια ευαισθησία που μου αρέσει. Επίσης όλες οι ατέλειες στη φωνή (τονικά, ρυθμικά, κλπ) νομίζω ότι λειτουργούν υπέρ σε ένα τέτοιο κομμάτι, όπου η τεχνική είναι το τελευταίο σημείο που προσέχει κανείς. Τέλος αν και οι στίχοι βγάζουν κάτι το Ελληνικό, νομίζω ότι βοηθάνε στο όλο μελαγχολικό στυλ... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 Παιδιά σας ευχαριστώ. Ανεβάζω και μια ενορχηστρωμένη βερσιόν από ένα φίλο που έκανε εξαιρετική δουλειά πάνω στο κομμάτι. Απλά τρομερό ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 I DIG IT!!! 8) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση