Προς το περιεχόμενο

Πόσοι άραγε να ναι οι επαγγελματίες μουσικοί στο Noiz;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μουσικός επαγγελματίας δεν είμαι ούτε εγώ ..... πως θα μπορούσα άλλωστε  :P

κάποιος με είχε συμβουλέψει όταν ήμουν μαθητής ακόμα .... την αγάπη για την ενασχόληση με τη μουσική να ΜΗΝ την κάνω επάγγελμα . Ακολούθησα τη συμβουλή του ... καλώς ή κακώς δεν ξέρω  ::) .

συμπληρώνω ανεκδοτάκι :

Τι διαφορά έχει μια pizza απο έναν κιθαρίστα ?

.

.

.

Η pizza μπορεί να ταΐσει μια οικογένεια  ;D

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Άρα, προς το παρόν έχουμε δύο "δηλωσίες"  8) (βάζω και τον Korgious αφού πρόσφατα λιποτάκτησε στις τάξεις του αστικού εχθρού  ;D ).

Αν βάλουμε και τους δύο άλλους που γνωρίζω (και ας με σχωρήσουν που καταθέτω για αυτούς) ez και Nikolas φτάνουμε τους 4.

Φτωχά τα ποσοστά παιδιά.

Θέλουμε κι άλλους γιατί άλλως δε μας βλέπω στη Βουλή.....

εδιτ...... με πρόλαβε ο Ηλίας.....

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Πάντως για ένα 7*7 ..μέχρι το τέλος της ημέρας..το βγάζουμε...

Να ευχηθώ να αλλάξουν τα πράγματα..και η πίτσα να είναι απλά πρόγευμα...διότι ο αστικός εχθρός δεν μου ταιριάζει,άν και τον έχω συνηθίσει να με πνίγει καθημερινά και να με ταίζει ταυτόχρονα.

www.sonicspace.gr

κάποιος με είχε συμβουλέψει όταν ήμουν μαθητής ακόμα .... την αγάπη για την ενασχόληση με τη μουσική να ΜΗΝ την κάνω επάγγελμα . Ακολούθησα τη συμβουλή του ... καλώς ή κακώς δεν ξέρω  ::) .

Ο λόγος που απαντάω δεν είναι για να αντικρούσω τη συμβουλή, απλά για να πω ότι ένα απο τα πράγματα που με κουράζανε απο την ώρα που άρχισα να παίζω ήταν συμβουλές τέτοιου τύπου απο μεγαλύτερους...!!!!! Δεν υπάρχει συνταγή σε τίποτα, έτσι κι εδω!

Άλλοι γινανε εππαγελματίες με την έννοια του "όπου έχει δουλειά παίζω και δεν με νοιάζει", άλλοι ακολουθήσαν άλλο δρόμο... ότι είσαι πραγματικά σαν άνθρωπος, έτσι θα σου βγει και στη δουλειά σου (εγώ νομίζω).

Βρέθηκα να παίζω και να ζω απο αυτό χωρίς να το καταλάβω.. και δεν το μετάνοιωσα! Παίζω μουσική, επιλέγω που πάω, γνωρίζω μουσικούς και παιξίματα άλλα απο αυτά που ξέρω, παίζω με το δικό μου τρόπο και ήχο (άσχετα σε ποιό σχήμα είμαι), κάνω ωραία ταξίδια παντού (ειδικά αυτό είναι το αγαπημένο μου κομματι της δουλειάς μου, έχω γυρίσει την ελλάδα πολλές φορές, free φυσικά...)

Αν υπάρχει ένα μέρος της συμβουλής που σου δώσανε που με αγγίζει (και που θα έδινα σε κάποιον άλλον) είναι, μην παίζεις μηχανικά μουσική!!! μην γίνεις δηλαδή "υπαλληλάκος" της μουσικής...

Δηλώνω επαγγελματίας Μουσακακικός  η πεθεράμ  φτιαχν  τον καλύτερο  μουσακά  (και παστίτσιο)  στον κόσμο !!!

rust never sleeps

Δηλώνω την παρουσία μου και το γεγονός ότι είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με τον frunobulax (αλλά ακριβώς ρε παιδάκι μου!!!) αν και με ένα παιδί.

Αυτό με κάνει τον νούμερο #5.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!  :)

Αν και μια διαφορά μας είναι ότι εγώ τα τίμησα δεόντως τα μπουζουξίδικα της Β. Ελλάδας εδώ και 10 έτη.

I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up.

Ο λόγος που απαντάω δεν είναι για να αντικρούσω τη συμβουλή, απλά για να πω ότι ένα απο τα πράγματα που με κουράζανε απο την ώρα που άρχισα να παίζω ήταν συμβουλές τέτοιου τύπου απο μεγαλύτερους...!!!!! Δεν υπάρχει συνταγή σε τίποτα, έτσι κι εδω!

Δεν θα διαφωνήσω σε καμία περίπτωση . Τιμή και δόξα σε όσους κατάφεραν να συνδυάσουν αρμονικά το βιοπορισμό με την αγάπη για μια τέχνη .

Όχι βέβαια πως το ένα αναιρεί το άλλο . Άποψή μου είναι πως με όποιο τρόπο κι αν βγάζει κανείς τα προς το ζειν , αν δεν αγαπάει και θεωρεί τέχνη το επάγγελμά του , είναι αποτυχημένος εξ'ορισμού.

Καμιά φορά όμως η χρονική στιγμή που καλείσαι να πάρεις την απόφαση ΔΕΝ βοηθάει .

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Άποψή μου είναι πως με όποιο τρόπο κι αν βγάζει κανείς τα προς το ζειν , αν δεν αγαπάει και θεωρεί τέχνη το επάγγελμά του , είναι αποτυχημένος εξ'ορισμού.

Καμιά φορά όμως η χρονική στιγμή που καλείσαι να πάρεις την απόφαση ΔΕΝ βοηθάει .

+1  ;)

-1 από εδώ.  ;)

Μάλλον απλοϊκή τοποθέτηση.

Καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά δεν το έθεσες σωστά.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου