gamanos Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Η μισή τουλάχιστον Ελλάδα σ'αυτό το τραγούδι... Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Πολύ στενάχωρη είδηση... Τρομερά αγαπητός άνθρωπος και ωραίος καλλιτέχνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dude Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 κριμα ρε γαμωτο αν και εγω δεν ειμαι σ αυτο το ρεπερτοριο , τεραστια εκτιμηση για ενα τετοιο καλλιτεχνη, κριμα φευγουν οι καλοι και μενουν ολα τα ΣΟΥΡΓΕΛΑ κ τ ΨΩΝΙΑ. Τετοιοι καλλιτεχνες ΟΜΩΣ δε ξεχνιουνται υπαρχουν για παντα............................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 κριμα ρε γ***το αν και εγω δεν ειμαι σ αυτο το ρεπερτοριο , τεραστια εκτιμηση για ενα τετοιο καλλιτεχνη, κριμα φευγουν οι καλοι και μενουν ολα τα ΣΟΥΡΓΕΛΑ κ τ ΨΩΝΙΑ. Τετοιοι καλλιτεχνες ΟΜΩΣ δε ξεχνιουνται υπαρχουν για παντα............................ Βασικά τα ψώνια και τα σούργελα θα πεθάνουν σε 5 χρόνια παρόλο που θα είναι εν ζωή αν με πιάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση