THEOD Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 Απο τη χθεσινή συναυλία καλή ακρόαση :) angel_eyes__1.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Πολύ ωραία εκτέλεση. Θενκς :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Μπράβο παιδιά... Καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannis_M Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Αρχοντικο οπως παντα! Ποιος παιζει κιθαρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Αρχοντικο οπως παντα! Ποιος παιζει κιθαρα? Γιώργος Γαλανάκης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Θοδωρή εξαιρετική η εκτέλεση αλλά δεν μπορώ να πω ότι αυτό το τρίο με κιθάρα μου πάει. Κατά τη διάρκεια του θέματος όλα ωραία. Όταν άρχισαν τα σόλο, κάτι μου έλειπε, πράγμα που δεν είχα νιώσει με το πιάνο τρίο σας. Ψήλους στ' άχυρα τώρα ψάχνω βέβαια αλλά εσείς θέτετε τον πήχυ. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannis_M Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Θοδωρή εξαιρετική η εκτέλεση αλλά δεν μπορώ να πω ότι αυτό το τρίο με κιθάρα μου πάει. Κατά τη διάρκεια του θέματος όλα ωραία. Όταν άρχισαν τα σόλο, κάτι μου έλειπε, πράγμα που δεν είχα νιώσει με το πιάνο τρίο σας. Ψήλους στ' άχυρα τώρα ψάχνω βέβαια αλλά εσείς θέτετε τον πήχυ. Οντως, θα συμφωνησω εδω! Πιστευω οτι το τριο με κιθαρα ειναι το πιο δυσκολο τζαζ σχημα!Πρεπει να ειναι ολοι αψογοι μουσικοι για να ακουστει οπως πρεπει! Και το λεω αυτο διοτι προσωπικα τρομοκρατουμαι σαν κιθαριστας οταν πρεπει να παιξω σε γκιταρ τριο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 θενξσ παίδια Ανεβάζω ένα remix που είναι ποιο κοντά στον πραγματικό μας ήχο με δυνατά τύμπανα , ίσως να μην ακούγεται τόσο άδειο τώρα :) βεβαία είναι 8 λέπτα και για να ανέβει δέχεται την ποιο αισχρή μπ3 συμπίεση angel_eyes__live._hmp3.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 Όντως το δεύτερο είναι πιο "γεμάτο" και φαντάζομαι κάπως έτσι θα ακουγόταν και live. Άψογο πάντως. Τα "μπράβο" που ακούγονται είναι ακριβώς αυτό που θα έλεγα και εγώ αν ήμουνα εκεί!!! Για ακόμα μια φορά... εσείς θέτετε τον πήχυ. ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 Όντως το δεύτερο είναι πιο "γεμάτο" και φαντάζομαι κάπως έτσι θα ακουγόταν και live. Άψογο πάντως. Τα "μπράβο" που ακούγονται είναι ακριβώς αυτό που θα έλεγα και εγώ αν ήμουνα εκεί!!! Για ακόμα μια φορά... ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!!! Θενξ Μάνο :D :D πρέπει να προσέχουμε μόνο μην πέσουμε και σπάσουμε κανα πόδι ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση