elavd Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 ολοι πιστευαν οτι το σολο του Gilmour στο C.N. ηταν strat αλλα τελικα LES PAUL ηταν... :lol: Ο τύπος από το Gilmourish (που ξέρει και τι βρακί φοράει ο Gilmour) διαφωνεί: COMFORTABLY NUMB studio Acoustic steel string guitar, high strung Acoustic steel string guitar Stratocaster, bridge pickup - rhythm 1; acoustic guitar (high strung) - rhythm 2; acoustic guitar (reported played by Lee Ritenour) - solo; Big Muff through a HiWatt 100w amp and a Yamaha leslie - rhythm/solo; Big Muff The acoustic guitar has this tuning: E same as high e string A high A from a 12-string set D high D from a 12-string set G high G from a 12-string set B normal b string E normal e string live Stratocaster, bridge pickup - solo; Dynacomp, Big Muff, Electric Mistress and delay Snowy played acoustic guitar www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 καλα δεν κοβω και το λαιμο μου οτι ειναι το C.N (εχω καμμια 20αρια χρονια να ακουσω P.F. :lol: ) καποιο αλλο δεν ειναι στο The Wall που κανει μια σολαρα με την LP?? :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 καλα δεν κοβω και το λαιμο μου οτι ειναι το C.N (εχω καμμια 20αρια χρονια να ακουσω P.F. :lol: ) καποιο αλλο δεν ειναι στο The Wall που κανει μια σολαρα με την LP?? :lol: 20 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!??????8O 8O ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ REPEAT ΓΙΑ 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!!! :lol::lol::lol::lol: Παρεπιπτόντως: ANOTHER BRICK IN THE WALL 2 studio Stratocaster Gibson Les Paul (solo) - rhythm (bridge pickup); clean signal into mixing desk (double track) - rhythm/melody & fill-ins (bridge pickup);Big Muff and Phase 90 (rate 10%) - solo (neck pickup); clean signal heavily gated/compressed into the mixing desk' date=' then fed through a Mesa/Boogie amp and back into the mixing desk[/b'] live Stratocaster Gibson Les Paul, neck pickup - rhythm/lead; Dynacomp, Colorsound PB and Electric Mistress Gilmour changes guitars during the last chorus and use the Les Paul on the solo :lol::lol::lol::lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 Λοιπον τι να σου πω?Τοσα χρονια στα στούντια :lol: η πικρη αλήθεια ειναι οτι ουτε 1 στους 100 δεν μπορει να καταλαβει τι κιθαρα εχει χρησιμοποιηθει σε ενα κομματι νικο μπορεις ΜΙΑ φορα να υποστηριξεις την γνωμη σου χωρις να χρειαστει να πας στο ΤΕΛΕΙΩΣ αλλο ακρο;οκ το πιασαμε το νοημα αλλα οκ..χαλαρα... :) :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 μα δεν παω στο ακρο την αληθεια λεω μεσα απο την μικρη μου εμπειρια... :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 Το ότι όμως ΣΤΗΝ Ελλάδα και απο ΑΥΤΟΥΣ που άκουσαν δεν κατάλαβε διαφορά δεν σημαίνει ότι ΓΕΝΙΚΑ ο κόσμος που έχει κάποια εξοικίωση με το όργανό του, δεν ακούει διαφορές... :wink: Νομίζω αυτό προσπαθεί να σου πει και ο Τάκης... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 ξαναδιαβασε λιιιγο πιο ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αυτα που εχω γραψει για να δεις οτι δεν διαφωνουμε.... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 κατ αρχας πιστευω οτι ο superfunk εχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο.οποιος νομιζει οτι μπορει να καταλαβει ιδιαιτερα σε βρωμικο και πειραγμενο απο μπλιμπλικια ηχο, τι κιθαρα παιζει, νομιζω οτι πλαναται... βεβαια, εχει σημασια κ για τι μουσικη μιλαμε. νομιζω οτι σε πιο κλασσικα πραγματα, ειναι αρκετα ξεκαθαρο, αλλα στον συγχρονο κιθαριστικο ηχο δεν υπαρχει περιπτωση να ξερεις ποια κιθαρα εχει ηχογραφηθει. χθες μου επεσαν τα μαλλια διαβαζοντας οτι ο hetfield των metallica, συχνα στο studio χρησιμοποιει ενα reissue telecaster 52 me bigsby... αν πχ, καποιος μπορει να αναγνωρισει τι κιθαρα χρησιμοποιουν οι mogwai σε πολλα βρωμικα, που ειναι ανοιχτο ενα big muff τερμα μαζι με ενα metalzone και το microsynth και δεν ξερω και γω τι αλλο, τι να πω εχει σπουδαιο αυτι..... σχετικα με τον gallaher των οasis(τους σιχαινομαι αφανταστα), οι διαφωνιες σχετικα με το αν εχει η οχι ηχο, εχουν να κανουν ξεκαθαρα με την ηχητικη κατευθυνση του καθενος. εμενα ο αγαπημενος κιθαριστικος μου ηχος ειναι οτιδηποτε εχει παιχτει στο ok computer των radiohead, του τακη o ηχος του srv και του jam καποιος αλλος.δεν θα βγαλουμε ποτε ακρη πανω σε αυτο το θεμα γιατι τα γουστα μας πολλες φορες ειναι μιλια μακρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 Μα το ίδιο πράγμα λέω και γω...αλλά πως παίζει κιθάρα ο κιθαρίστας των mogwai και πως οι κλασικοί...όταν δεν παίζεις κιθάρα με εφφέ αλλά εφφέ με κιθάρα λογικό είναι να μην ξεχωρίζεις αν παίζει κιθάρα ή μπουζούκι ??? :wink: Προσοχή ! δεν κρίνω το πως παίζουν κιθάρα οι mogwai...ίσα ίσα μ'αρέσουν κιόλας...απλά μην συγκρίνουμε τον ήχο των mogwai με τον ήχο μεγάλων κιθαριστών... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 τι κιθαρα(ες) εχουν χρησιμοποιηθει στο κομματι NO HEART (9o απο επανω) ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ; ΕΣΥ; Telecaster, πριν το ακούσω καν! :lol: Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση