Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Η έλλειψη πρόβας αρχίζει και κάνει αισθητή την παρουσία της. Σχόλια, κράξιμο κτλ, feel free! www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Τα σπαει(ειδικα η φωνη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Duke_Kritsongton Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Eλεεινα γαματο... WATCH OUT! IT'S A TANK! IT'S A FUCKIN' REVERB TANK! DAMN! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Είσαι Μέγιστο αγόρι, να'σαι καλα για το γέλιο που έριξα..!!! Τεράστιος!!! Αντε και το "καροτσερη-καροτσερη" για συνέχεια..!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Iδέα μου είναι ή πολλές μελωδίες από ελληνικά κομμάτια γίνονται ωραίες δισολίες ή μελωδικά περάσματα στο μεταλ?? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassaddicted Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 ωωωω ΝΑΙ... Πολυ μ'άρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Ωραιος ο παιχτης ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Χμμμ...το κουπλέ ήταν σε καλό δρόμο αλλά η μελωδία στη μέση του κομματιού δεν μου άρεσε, γιατί εκεί που ήταν καφρίλα έγινε χαζοχαρούμενο (αφού παίξατε ακριβώς αυτό που παίζει το ορίτζιναλ) ενώ θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια δισολία που να κάνει την συγκεκριμένη μελωδία πιο ''αρρωστημένη'' ώστε να ταιριάζει με death metal. Βέβαια ξέρω ότι το κάνατε σε κάποιο σέσσιον εντελώς για την πλάκα σας, just sayin'... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpergeris Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 καλο..αν και η φωνη μου θυμιζει deathcore παρα death metal:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση